charovna2017

обновена 10:23 AM EEST, Oct 21, 2019

Д-р Дарин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за Търговище

  • Публикувано в Избори

Д-р Дарин Димитров е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в Търговище.

Това стана ясно след като Изпълнителната комисия на политическата партия разгледа и утвърди кандидатурата му.

"Номинирането ми за кмет първо от членовете на ПП ГЕРБ и след това утвърждаването от Изпълнителната комисия е изключително отговорно за мен. Предстоят ни много сериозни избори,тежка предизборна кампания. Доказали сме,че можем да работим,че всички заедно сме активни и чуваме хората. Нека ги мотивираме да гласуват, да дадат гласа си за Търговище и за бъдещето на нашия град",коментира д-р Дарин Димитров.


Припомняме,че в началото на месец август ПП ГЕРБ-Търговище проведе Номинационно събрание във връзка с местните избори през октомври 2019 г. Тогава членовете и представителите от всички структури на политическата партия имаха възможността да направят номинации за кметове на кметства, общински съветници и кмет на Община Търговище,като всяко едно от предложенията бе гласувано по установения ред.

Освен за Търговище Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди кандидатите за кметове и в останалите областни градове. За предстоящите местни избори ИК на ГЕРБ взе решение да финансира предизборната кампания със средства от партийната субсидия. По време на кампанията няма да се приемат дарения, доброволни вноски от членове на партията, както и участие с лични средства на кандидатите за местна власт.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище