charovna2017

обновена 8:21 AM EEST, Oct 21, 2019

Вижте претендентите за кметските места в областта

  • Публикувано в Избори

izbori vot

Шестима са претендентите за кметския стол в Попово, а в Омуртаг – четирима. В Антоново и Опака в битката се включват по трима кандидати.

В надпреварата за кметското място в Попово се включват Любомир Гущанов от ПП ГЕРБ, досегашният градоначалник д-р Людмил Веселинов, подкрепен от Движение „Заедно за промяна“, народният представител Танер Али от ДПС, Веселин Георгиев от Коалиция "Алтернативата на гражданите", Валентина Михова от ВОЛЯ и Бойко Атанасов от РЗС.

В Омуртаг ДПС издига сегашния кмет Ешреф Ешрефов. С него в предизборна битка влизат Алберт Бутрев от ПП ГЕРБ, Мехмед Сеид от НПСД и Павлинка Тасева от БСП.

В кметската надпревара в Опака се включват Иван Вълчев от БСП, Сабри Ахмедов от ПП ГЕРБ и Мехидин Кадиров от ДПС.

Румен Рафаилов, издигнат от Инициативен комитет, е единият от претендентите за кметския стол в Антоново. Срещу него излизат Стоян Владимиров от ГЕРБ и досегашният управляващ града Хайредин Мехмедов от ДПС.

Както вече ви информирахме, в Търговище за доверието на гражданите ще се борят д-р Дарин Димитров от ГЕРБ, Рая Матева от БСП и АБВ, Хамди Илиязов от ДПС и Светлин Бонев от „Ние, гражданите“.