charovna2017

обновена 8:21 AM EEST, Oct 21, 2019

Д-р Дарин Димитров се включи в първия есенен "Празник на приятелството"

  • Публикувано в Избори

72158518 129417421793636 6797619545101041664 o

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници от партията уважиха с присъствието си първия есенен "Празник на приятелството".

Той бе организиран от Комплекса за психично здравни грижи в общността - кв.Бряг по повод Световния ден на психичното здраве - 10 октомври.


"Психичното здраве е нещо към което всеки един човек се стреми, тъй като то е състояние на благополучие, равновесие и комфорт, при което човек е максимално работоспособен и удовлетворен от себе си и това, което върши. Всички младежи и възрастни с психични затруднения, които се включиха в празника ни показаха как с грижа, желание, търпение и постоянство напредъкът е видим", сподели д-р Дарин Димитров.


В празничната програма бяха включени музикални и танцови изпълнения на потребителите на комплекса и гостите от Защитено жилище-с.Лиляк, Звено за социални услуги за възрастни с умствена изостаналост - с.Медовина, Център за настаняване от семеен тип "Ново бъдеще" и "Втори шанс".


Оформен бе и кът за художници, които притвориха фантазиите си на белите платна. Емоционален рецитал на стихотворения, посветени на приятелството, също развълнуваха присъстващите.


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници д-р Никола Найденов и Дарина Костова благодариха на организаторите за поканата и им пожелаха здраве, вдъхновение, красиви мигове и сили за трудностите.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!