charovna2017

обновена 11:03 AM EEST, Sep 19, 2018

Областният управител бе официален гост на училищно тържество в Камбурово

  • Публикувано в Омуртаг

ou 70318

Областният управител Митко Стайков присъства на училищно тържеството по повод 3 март - Националния празник на България в ОУ „Христо Ботев“ – с.Камбурово.

Той бе посрещнат с питка и сол от домакините. С възторг учениците рецитираха стихове за родината. Ретроспекция на най-славните и героични дни от българската история върна гостите назад в миналото и зареди атмосферата с чувство на родолюбие и признателност към героите, паднали за освобождението на България.


Областният управител поздрави директора на училището Здравка Динчева и всички учители за труда и усилията, които полагат за обучението на младото поколение. На учениците пожела да зачитат традициите и да обичат родината си. Той поздрави и всички жени в залата по повод предстоящия празник Осми март – Международен ден на жената, като им пожела да бъдат здрави, щастливи и много обичани.


Официални гости на тържеството бяха началникът на РУО Елка Станчева, директори на училища и държавни структури, бивши учители, родители и други. Празникът завърши с изненада - децата поднесоха цветя и ръчно изработени картини на гостите.

Пресцентър Областна администрация

 

26°C

Targovishte

Sunny

Humidity: 34%

Wind: 11.27 km/h

  • 19 Sep 2018 26°C 11°C
  • 20 Sep 2018 25°C 10°C