обновена 5:55 AM EEST, Jul 4, 2020

Областният на среща с членовете на единствения пенсионерски клуб в Омуртаг

  • Публикувано в Омуртаг

1102208

Областният управител изненада с подарък възрастните хора от пенсионерски клуб „Хан Омуртаг” в гр. Омуртаг.

Митко Стайков подари нов микрофон за нуждите на клуба, в който членуват 145 души. Единственият пенсионерски клуб в града е място за среща, за разговори и забавления на голяма част от възрастните хора.

Подаръкът Стайков връчи на председателя на ПК „Хан Омуртаг” Снежана Харизанова, с пожелания за здраве и дълголетие на всички присъстващи, на техните близки и приятели.

„Винаги съм готов да съдействам за добри инициативи и необходими дела. Щастлив съм, че днес успях да направя деня Ви поне малко по-усмихнат, защото всички ние Ви дължим много за мъдростта, трупана в годините и отдадеността Ви в обществено-културния живот на общината”, каза Стайков. От своя страна Харизанова благодари за бързата реакция и доброто отношение към възрастните жители на Омуртаг.

В последвалия разговор хората от третата възраст споделиха тревогите си, касаещи времето, прекарвано в Пенсионерския клуб. По думите им, ПК „Хан Омуртаг” има нужда от частично обновяване, от дърва за огрев, та дори и от алтернативен източник на отопление. Митко Стайков пое ангажимент да провери ситуацията и да съдейства за постигане по-комфортни условия в помещенията.