обновена 11:11 AM EEST, Aug 11, 2020

Младежи от ГЕРБ – Търговище подкрепиха като жури футболния турнир в Опака

  • Публикувано в Опака

fturnir_gerb

Младежите от ГЕРБ - Търговище гостуваха на провелия се в Опака футболен турнир в неделя. По покана на общинския ръководител на партията в града - Борислав Борисов, областният координатор на младите гербери Константин Манев заедно с Любомир Стефанов - член на общинското ръководство на политическата структура в областта станаха почетно жури на футболното събитие. Те бяха подпомогнати от Борисов и местния бизнесмен Цветан Радев.
При откриването на турнира Борислав Борисов поясни, че той се провежда под егидата на ПП ГЕРБ с цел младите хора да поспортуват и изпитат удовлетворение от играта. 
Участие взеха 4 отбора - на домакините, от Попово и селата Горско Абланово и Крепча. Двама съдии наблюдаваха играта на младите футболисти, а спортен коментатор отразяваше събитието. Многобройни футболни запалянковци от градчето и околията подкрепяха отборите.
В битка за първото място се надиграваха отборите на Опака и Крепча. След оспорвана футболна игра домакините надделяха с 3:2 и убедително завоюваха първото място.

Както подобава в края на един такъв спортен турнир бяха връчени грамоти за първите три места и награди за всички участници. Шест индивидуални приза бяха раздадени и на играчи в различни категории: „ Най-добър голмайстор" - Бахриев, „Най-добър вратар" - Сабриев, „Любимец на публиката" и „ Най-красив гол" - Георгиев, „ Най-полезен играч" - Ахмедов и „ Най-добър защитник" - Атанасов.

Снимка: mgerb-targovishte.blogspot.com