обновена 8:50 AM EEST, Jul 7, 2020

Любопитно

Любопитно

Антарктическите пингвини печелят от глобалното затопляне

пингвини

Докато климатолозите се безпокоят от топящия се морски лед в Антарктика, пингвините са много щастливи, защото предпочитат леда в Южния океан да е по-малко, предаде ЮПИ.

Учени: Топенето на ледовете може да събуди вируси на древни екосистеми

Топенето на ледовете във вечнозамръзналите територии може да изкара на повърхността части от древни екосистеми, включително вируси, смятат учени от Руската академия на науките (РАН).

Амазонско племе освободи заложници срещу тленните останки на вожда си

Амазонско племе освободи заложници срещу тленните останки на вожда си

 
 

/КРОСС/ Членове на амазонско племе в Еквадор освободиха шестима заложници, които бяха взели с искане да им бъдат върнати тленните останки на техния вожд, починал от COVID-19, съобщи днес правителството, цитирано от АФП.

Фойерверките са опасно токсични

Фойерверките са опасно токсични

 
 

/КРОСС/ Фойерверките са сигурен начин за създаване на зрелище от цвят и светлина, но ново изследване разкри, че тези ослепителни избухвания могат да представляват риск за здравето.

Видове книги, които всеки трябва да прочете

Литературен ренесанс в Пловдив“ търси млади преводачи - DC news

Книгите, които всеки трябва да прочете, са много, от различни жанрове и автори. Със сигурност обаче всеки има четива, които са променили живота му, помогнали са в труден момент, били са негов верен спътник в добро и зло.

  • Написана от targovishte
  • Категория: Любопитно

Как Григор Димитров Достигна До Паметния Полуфинал На Аустрелиън Оупън 2017

Определено последните два сезона за най-добрия български тенисист на всички времена не са сред най-успешните в неговата кариера.

  • Написана от targovishte
  • Категория: Любопитно