charovna2017

обновена 1:27 PM EEST, Jun 15, 2018

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

  • Публикувано в Любопитно
Днес+

Когато разбрахме, че Джордж Р. Р. Мартин подготвя две книги, които ще ни разкрият каква е историята на Вестерос - 300 години преди познатото ни действие в "Песен за огън и лед" и сериала Game of Thrones, сърцата ни прескочиха и взеха три удара за един.

Не ни стигаше напрежението около последния сезон на сериала, а към него добавиха и тръпненето кога ще разлистим страниците на Fire and Blood - така ще се казват новите книги. Е, сега има още новини, които хем ни радват много, хем ни оставят без дъх. 

Защото освен че ще прочетем какво се е случило 300 години преди "Песен за огън и лед", ще можем и да го видим. Точно така, и тези книги ще бъдат екранизирани от HBO. 

Информацията на Deadline е, че Джордж Р. Р. Мартин и Джейн Голдман ще работят върху написването на сценария и ще продуцират новия сериал.

А от него (ние поне) очакваме да разберем каква е тъмната историята на Вестерос, какъв е истинският произход на белите бродници, как са се зародили и оформили познатите ни родове и още куп, куп въпроси.

Днес+

16°C

Targovishte

Heavy Rain

Humidity: 96%

Wind: 11.27 km/h

  • 18 Jun 2018 23°C 15°C
  • 19 Jun 2018 26°C 16°C