обновена 2:41 PM EET, Feb 3, 2023

Коя лесна диета за бързо отслабване дава невероятни резултати?

  • Публикувано в Любопитно

Имате намерение да отслабнете и то ако е възможно без никакви усилия, с лесна диета? Ако ви е омръзнало от невъзможни видове диети и нечовешки режими на хранене, които не дават особено добър резултат, то е съвсем нормално да заложите на нещо по-смислено и лесно, което да не ви натоварва, нито физически, нито психически, както и да има дълготраен ефект. В такъв случай е логично да не се поддавате повече на илюзиите, че за няколко дни могат да се свалят десетки килограми, а да подходите по-разумно задавайки си въпроса: коя лесна диета за отслабване дава резултати и то без никакви крайности? С помощта на FitnesDieta ефектът е забележим, като се изисква единствено да се спазват някои правила за хранене, които не изключват определени храни, а и няма гладуване в продължение на дни. Възможно ли е това?

Коя диета за бързо отслабване?

Разбира се не става дума за сваляне на 10 килограма за 5 дена, както обещават някои диети, които пропускат да споменат, че същите се възвръщат за още по-кратко време, а за нещо по-стабилно и по-дълготрайно. Имайки предвид, че става дума за следване на принцип, който не подлага организма на изтощително гладуване, което означава отслабване без никакъв стрес, а постепенно олекотяване на режима, то резултатите са съвсем естествени. Както знаем, при рязкото спиране на храната организмът преминава в режим на оцеляване и съответно започва да пести разходите си на калории и отслабването фактически не се случва по желания начин и след края на диетата, натрупването на килограми става все по-бързо. С фитнес диетата, можем да открием видими разлики още след първите две седмици, като това се дължи на постепенното подобряване на режима на хранене, което дава максимални резултати.

диета за бързо отслабване

Как работи принципът на фитнес диетата за бързо отслабване?

Диетата е основана на принципите на палео диетите, но е в подобрен вариант за бързо отслабване, който се състои в увеличаване на времетраенето между храненията и в определени периоди на деня се консумират само определен тип продукти. Важно да се знае е, че "FitnesDieta" е оригиналът - първоизточникът на всички 16/8 диети, наричани още и 8-16 диети, създадена е още през 2012 година, състои се от над 10 различни хранителни плана и над 150 страници текст групирани в 18 раздела.

В какво се състои диетата? Не се гладува, яде се почти всичко което е натурално и полезно, естествено без да се прекалява. Спазва се много прост хранителен план. На практика, вие се храните през до 8 часа в денонощие, а през останалите 16 не ядете. Това означава че "гладувате" през 8-те часа докато спите, плюс още 4 до 8 часа, в зависимост от хранителния план на диетата който сте избрали да спазвате (всички хранителни планове са в сайта на диетата на адрес FitnesDieta.com).

По този начин тялото не се стресира, а напротив, дава се възможност на всички жизнени процеси да се оптимизират. Това има и здравословни последици, поради по-ефективното усвояване на храната. Когато организмът не се претоварва с излишно количество храна през няколко часа, а му се дава повече време, за да може да я обработи - тя се усвоява пълноценно, без да се складират запаси и без да се натрупват излишни мазнини.

Само за спортисти ли се отнасят фитнес диетите?

Абсолютно всеки може да избере този вид диета, независимо колко активен начин на живот води. Това се отнася и за активно спортуващи и за любители, както и за тези, които са скарани със всички спортове. Достатъчно е да имате желание да промените фигурата и здравословното си състояние и да сте готови да опитате един по-лек и ефикасен метод за справяне с калориите. За тези от вас, които желаят да съчетаят отслабването с тренировки, има специално подбрани програми за целта, които могат да се следват. За повече подробности за ефективната фитнес диета за бързо отслабване, вижте във FitnesDieta и преценете, заслужава ли си да се мъчим с глад в продължение на дни, след като можем да постигнем по-добър ефект и то с удоволствие!