обновена 2:13 PM EEST, May 26, 2023

С коя пътна карта на България стигаме най-бързо от точка до точка?

  • Публикувано в Любопитно

Всеки, който обича да пътува и да опознава нови кътчета от света, независимо дали в страната или в чужбина, знае какво удоволствие е това и как се променя и разширява кръгозора на човек, само в рамките на няколко дни.

Не случайно се казва, че "човек е човек, когато е на път" и това важи с пълна сила, както за близките, така и за далечните дестинации. Ако и вие обичате да опознавате родината и да откривате и преоткривате нейните красоти, то може би ви е нужен добър съветник за пътешествията. С коя пътна карта на България стигаме най-бързо от точка до точка? Вече съществуват много онлайн инструменти за ориентиране, като на Marshruti.eu, ще намерите много повече. Освен насоки за конкретната точка, която ви интересува, можете да видите и алтернативните маршрути от една до друга точка. Освен това, можете да използвате сайта и като безплатен GPS, за който ви е необходим интернет.

пътни карти на България за маршрути

За тези от вас, които са добри в ориентирането и обичат да експериментират, се дава възможност за създаване на собствен маршрут, а с преместване на синята линия, свързваща желаните точки на картата, може да се променя вече създадения такъв. Всички пътни карти на България могат да ни ориентират, но не всяка работи многофункционално, както е в случая с Marshruti.eu. Освен всичко това, по време на пътуването можем да променим идеите си и да решим да се отбием на още места, преди да достигнем крайната цел. С помощта на съвременния навигатор, през цялото пътуване можем да бъдем наясно колко километра ни остават до всяка точка, както и за времетраенето, необходимо за тяхното преминаване.

пътна карта на България за ваш маршрут

В категорията за избор на градове, можете лесно да посочите търсения от вас град, който е вашата цел или попада най-близко до търсената крайна дестинация. Данните за всички маршрути се актуализират непрекъснато, тъй като сайтът работи с Google Maps. Сайтът има мобилна версия, което позволява да използвате вашата пътна карта на България, събрани в едно с всичко необходимо за пътешественика, независимо дали използвате таблет или смартфон или друго мобилно устройство. Да изберете от предложените варианти за маршрут е само една от възможностите. Всеки пътешественик има свой индивидуален подход в откриването на нови места, което не се ограничава, благодарение на гъвкавостта на сайта и неговите опции.

При желание всеки може да намери подробно описание на маршрута, което включва всяко отклонение или завой, както и междинните точки и съответните разстояния между тях. Както е казал Алеко Константинов "Опознай родината, за да я обикнеш" и това продължава да важи, независимо от възрастта или времето, в което сте избрали да пътувате. Всеки любител пътешественик знае по колко различен начин тече времето на път и колко свободно е сърцето, което е поело към красотите на природата, а когато това се случва по нашите земи, неминуемо се включва и една необяснима възхита и гордост, че сме част от всичкото това богатство, наречено България. Вижте повече за виртуалната пътна карта на България, която можете да ползвате по всяко време на Marshruti.eu и посочете началната точка, а останалото може да решите и в движение. Посетете Marshruti.eu и създайте своят маршрут на картата на България сами!