charovna2017

обновена 2:09 PM EEST, Apr 9, 2020

Как да се обличате през есенния сезон

  • Публикувано в Любопитно

sz 1119

Дните стават все по-кратки, нощите стават все по-тъмни и по-дълги - и става все по-студено! Е, не се страхувайте! От модния бранд Etere ни дават няколко идеи за есенния ни гардероб:

Избор на подходяща дреха


Планирайте да се обличате като наслоявате дрехите. Температурите се колебаят значително през есента. Сутрините ще бъдат мразовити, следобедите ще са горещи, а вечерите отново ще са хладни. Ако сте на работа или в училище през целия ден, може да нямате време да смените дрехите си. Най-добрият начин да управлявате това е чрез носене на слоеве, които можете да свалите, когато денят става по-топъл.

Носете ризи, които могат да бъдат наслоени. Ако живеете на място, в което е по-хладно време по време на есента, помислете за носенето на някои ризи с къси или дълги ръкави; те могат да се носят под жилетки или пуловери. Можете също да носите и блузи с копчета. Ако живеете на място с по-топло време, можете да носите връхни дрехи и ризи с къс ръкав. Ето още няколко идеи:
o Носете дантелен потник под риза с дълги ръкави. Дантелата ще надникне изпод деколтето, придавайки ви женствен вид, като същевременно ви топли.
o Носете карирана риза над бял потник или с риза с къс ръкав. За класически есенен външен вид, комбинирайте с дънки и ботуши.
o Помислете за пуловери или трикотажни рокли върху риза с дълги ръкави.

Изберете подходящи връхни дрехи. Сутрините и вечерите през есента обикновено са студени, а следобедите са топли. Поради това носете дреха, което може лесно да се свали. Ето няколко предложения:
o Ако живеете на място, което е сравнително топло през есента, носете леки палта, жилетки и пуловери. Избягвайте нещо прекалено топло.
o Ако живеете на място, което е студено и мокро по време на есента, помислете за носенето на сако или дълъг тренч. Можете също да носите по-тежки палта, жилетки и пуловери.

Носете дълги панталони и поли. Ако наистина искате да носите по-къси поли или шорти, помислете за комбинирането им с ботуши или чорапогащи с тъмен цвят за шик, модерен външен вид.
o Ако носите скини дънки, можете да ги комбинирате с чифт ботуши.
o Съчетайте пола от вълна или туид с чифт тъмни чорапогащи или ботуши в тъмен цвят.

Носете аксесоари за топло време. Аксесоари като шалове, шапки и ръкавици не само ви затоплят, но и са лесни за сваляне, когато денят стане топъл.