обновена 3:08 PM EET, Nov 24, 2020

Подгответе се за пролетта с мъжки дрехи от Ree.bg

  • Публикувано в Любопитно

ree1

И тази година от Ree.bg побързаха да се подготвят за предстоящия пролетно-летен сезон.

Зимата е все още в разгара си, но от онлайн магазина нямат търпение да изпреварят конкуренцията и да предложат на своите клиенти най-новите тенденции на пазара. При мъжете, това са нови модели ризи, блузи, дънки, якета и др. С риск да подраним, ще разгледаме три модела от категорията с мъжки дрехи на Ree.bg.

ree2

В последно време модата с протритите и „скъсани“ дънки навлиза все повече и повече. Особено при мъжките модели дънки. Такива са и модерните мъжки ежедневни дънки с протрит ефект предлагани от сайта. Те са в типичния и популярен „скини“ модел и са перфектната комбинация както за ниски, така и за високи кецове и маратонки.

Едно от големите предимства на Ree.bg е не само разнообразието от най-различни модели мъжки дрехи, но също така и наличието на голям набор от размери. Както при дънките, така и при мъжкото ежедневно яке, в наличност са вероятно всички възможни размери. Освен това, якето би се съчетало по идеален начин с дънките, а и топлата памучна подплата ще компенсира „скъсаните“ детайли на долнището. Накрая, но не на последно място, артикулът се предлага в четири различни цвята, което дава допълнителна възможност да съчетаете якето с подходящите мъжки дрехи.

ree3

Няма как да не завършим тоалета без една блуза. Затова, модерната мъжка блуза с дълъг ръкав и кръгло деколте е прекрасен стилов завършек. Също като якето, тя се предлага в четири различни цвята. Като цяло, моделът е семпъл, но лентите по ръкавите определено разчупват дизайна без излишни екстравагантности. Ако сте фенове на семплите, но практични неща, тази памучна блуза ще Ви пасне идеално за зимния и пролетен сезон. Ако пък искате да видите още подобни модели мъжки дрехи, от Ree.bg са се погрижили да предостави богата гама от мъжки и женски дрехи на разумни цени.