обновена 3:04 PM EET, Nov 26, 2020

Дамски топове и тениски от Ree.bg

  • Публикувано в Любопитно

ree4

Тениските и топовете са най-универсалният артикул в дамския гардероб.

Основната причина е, че те могат да бъдат успешно комбинирани с повечето дрехи, за които можете да се сетите. И въпреки все още ниските температури, от Ree.bg са се подготвили за предстоящият пролетен сезон. Новата колекция от дамски тениски и топове на онлайн магазина дава възможност за интересни и модни решения за съчетание с дънки, поли и т.н. Ето защо, ние подбрахме три модела от сайта, на които да обърнем специално внимание.

ree5

Дамският секси топ определено ще събере погледите. Още повече, съвсем спокойно можете да го носите и на работа. Той може да бъде съчетан както с дънки, панталони, така и с поли. О-образното деколте и дантелените мотиви откриват модела за аксесоари като колиета и гривни. Освен това, черното е универсален цвят, което е допълнителен плюс. Всичко това е завършено с изключително ниска и приемлива цена.

ree7

Ако дантелените детайли Ви допадат, определено ще останете доволни, защото и този сезон те са на мода. Те присъстват във всички видове дамски дрехи, включително и при дамските тениски и топове. Дамската блузка с дълъг ръкав и дантела очевидно не е от най-топлите варианти за зимата, но в подходящата комбинация може да бъде изключително ефектна. Особено ако си падате по „орязаните“ модели дамски дрехи. На всичкото отгоре, тя се предлага в 4 различни цвята.

Може би вече нямате търпение да дойдат топлите дни и да облечете нещо по-тънко и свободно. Дамският едноцветен топ с открити рамене и дълъг ръкав е само началото от предстоящото сезонно зареждане на Ree.bg. Тази тениска в свободен стил се предлага в 3 цвята и е идеалното допълнение към лятната Ви колекция от артикули. Ако търсите още подобни продукти, можете да откриете богато разнообразие от най-различни дамски тениски и топове в сайта на Ree.bg. Всички продукти са качествени и на разумни цени.