обновена 11:18 AM EEST, May 12, 2021

Витацептин – най-новото мощно оръжие в борбата с рака

  • Публикувано в Любопитно

sv10720

Витацептин® – най-новото мощно оръжие в борбата с рака

Само месеци след излизането си на пазара Витацептин® даде надежда за нов живот на стотици пациенти. Добавката, която доказано подобрява показателите на онкоболните,  предизвика бум в западната ни съседка Македония. Витацептин® е един от най-предпочитаните антиоксиданти в Австрия, Германия, Англия, Хърватско, Сърбия и Косово.  Стотици са пациентите с онкологични заболявания у нас, които споделят благоприятното влияние на Витацептин® ® при провеждане на лечението им.

sv30720
​​Какво е Витацептин®?

Витацептин е мощен антиоксидант с изцяло натурален състав, който подпомага борбата с онкологичните заболявания. В него са включени два растителни вида – Iresine celosia и Petiveria alliacea. Идеята за разработването на Витацептин® е включването на нови биологично активни вещества с антиинфекциозен и противотуморен ефект, подпомагащи терапия на онкологични заболявания.

Биологично активните средства, които се извличат от растения, нямат токсичност, в сравнение с конвенционалните антинеопластични лекарства.  

 

Как действа?

Действието му е в няколко основни насоки – стимулира имунната функция, детоксикира и увеличава защитата на организма посредством производството на NK-клетки и лимфоцити. Витацептин® е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. Ако до сега този метод се използваше за ваксини, то в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет. 

Витацептин® - ново поколение натурален продукт, който е създаден да съдейства и подпомага организма в хода на конвенционалното онколечение - химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в хода на стрес, изтощение и болест. Витацептин® е успешно приложим и при преодоляването на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® има противотуморно,  имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно и антимикробно действие.  

 sv20720

Каква е целта?

Целта на Витацептин® е да подпомогне решаването на важни проблеми от глобален характер, стоящи пред здравните и социални системи, каквито са  туморните заболявания, някои бактериални, вирусни, гъбични и паразитни инфекции. Конвенционалното лечение има добра ефективност, но често показва ниска селективност, защото засяга и бързоделящите се нормални клетки. Това води до тежки странични ефекти като миелосупресия и гастро-интестинални нарушения, а също така и прояви на кардио-, хепато- и нефротоксичност, и други нежелани реакции.

В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.

Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.