обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Как да гледаш мачове от телефона си - съвети и реални примери?

  • Публикувано в Любопитно

ue1221

Мобилните телефони се превърнаха в неизменна джаджа от нашето ежедневие. Буквално постоянно ги държим в ръка, защото на практика, с тях можем да правим почти всичко и то лесно и удобно, в движение и без ограничения от място и пространство.

Мнозина дори вършат част от служебните си задължения през телефона, а други не спират да използват смартфона си за любимото си хоби или просто за забавление.

Мнозина спортни запалянковци също се възползват от удобството да имат телефон. Вече е удобно, лесно, а и достъпно да се гледа мач в движение. Времето, в което бързахме да се приберем, за да успеем да хванем на време на спортно събитие, приключи. Защото вече спокойно можем да гледаме мачове и през телефона си. Така никога няма да пропуснем най-интересното от спортния свят. Без значение къде се намираме, просто изваждаме смартфона си от джоба и пускаме мача, който търсим и за който сме чакали часове, а може би и дни наред. Как обаче точно да го направим?

Възможности за гледане на спортни мачове през телефона

Опциите да проследите спортно събитие през своето мобилно устройство се увеличават постоянно. Днес, имаме много възможности да изгледаме мач на телефона. Ще ви запознаем с някои от тях, които сметнахме както за подходящи, така и за достатъчно надеждни. Защото никой не обича мачът му да бъде прекъсван, нали? И така ето какво можете да направите, ако не сте си у дома, но искате да проследите едно спортно събитие:

  • Приложение за гледане на мачове онлайн. В платформите за приложения на големите мобилни операционни системи можете да намерите значителен брой такива продукти. Единственият недостатък тук е, че в тях не винаги са засегнати всички спортове. В голям процент от тези апликации става дума за конкретни дисциплини или за по-малко покритие на всички налични лиги от даден вид спорт. Добрата новина е, че много от тези приложения са безплатни и лесни за сваляне.
  • Чрез услугата стрийминг на мачове на живо в някои приложения на спортните букмейкъри. Големите компании за спортни залози предлагат възможността на своите клиенти да проследят футболен мач директно от своя телефон. В много случаи не е нужно да залагате на събитието, за да го гледате. За целта просто трябва да имате апликацията на дадения букмейкър, респективно той да разполага с услугата стрийминг. Добър пример за такава опция е модерното Еfbet приложение. В него се засягат повечето супер популярни и големи събития в над 30 различни спортни дисциплини. Тук е мястото само да ви напомним, че е от съществено значение да спазвате принципите на отговорна игра, ако решите, освен да гледате мачове, и да залагате на тях.
  • Платформи като Това са платформи, които изцяло са посветени на стрийминг услугата. За разлика от предишната опция, тук нямате възможността да залагате на спортните събития, които пък можете да гледате на живо. Добрата новина е, че в тези платформи има буквално всякакви други видеа на живо. Тук даже можете да гледате часове по изкуство, курсове и какво ли още не. Недостатъкът е, че платформата още не е супер популярна и хората все още не са много наясно как точно да я използват. С времето обаче се свиква, защото става въпрос за много простичка и интуитивна система.

Гледането на мачове на живо вече е възможно и през мобилен телефон. Кой знае какво още може да правим съвсем скоро в движение през своя смартфон или таблет? Предстои ни да разберем, защото е факт, че мобилните технологии се развиват със скоростта на светлината!