обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Супер Хот 20 - една плодова легенда сред ротативките

  • Публикувано в Любопитно

ue2321

Хората, които разполагат с някакъв опит в сферата на ротативките, просто няма как да не са чували за Супер Хот 20. Ако вие обаче не попадате сред тях и сте по-скоро начинаещи в слотовете, добре запомнете това име. То е легендарно в сферата и освен това е име на игра с изключително лесни правила и динамичен геймплей без кой знае колко комплицирани елементи и сценарии в него.

Супер Хот 20 – основна информация

Супер Хот 20 е слот игра. Тя е класическа ротативка със стандартен джакпот. Разработена е добре познатия по цял свят провайдер EGT, който между другото, е изцяло българска компания, базирана в София. Играта е представител на най-нашумелия тип слотове по критерий тема. Супер Хот 20 е плодова игра, което за неопитните, ще подчертаем, че включва символи с плодове – дини, череши, лимони, портокали, сливи. Според статистиката близо 80% от любителите на слотовете поне веднъж са играли Супер Хот 20. И има защо – тя е забавна и увлекателна, а освен това може да се играе, без да е необходимо да се сваля на компютъра – директно през браузера, от някои доставчици дори през мобилно приложение, а в повечето случаи и през браузер, но отново от телефон или таблет. Нещо повече – казино играта 20 super hot е налична и в безплатен режим, тоест при него не е нужно да инвестирате никакви пари, а да я играете чисто и просто за удоволствие.

Супер Хот 20 – характеристики

Супер Хот 20 е с типична за повечето плодови ротативки структура. Тя разполага с 5 барабана. В тях се нареждат и символите, които вече споменахме, като освен редовните, в играта се появяват и два специални символа, а именно скатер и уайлд. По-конкретно уайлд символът тук е 7-цата. Както и при всички плодови слотове, и тук в Супер Хот 20 той носи най-голямата възможна печалба в играта. Скатер символът в Супер Хот 20 е сет от звезди. Когато се появи този скатер символ – без значение от конкретната му позиция в барабана – той може да замести всеки друг символ, който ви липсва, за да направите печеливша комбинация.

Супер Хот 20 – как се играе играта?

Правилата на Супер Хот 20 са буквално елементарни. И неопитните могат да ги научат от раз, а с малко практика, ще затвърдят бързо знанията си и ще започне и търсеният елемент на забавление с този плодов слот. Целта ви в Супер Хот 20 е да поставите залог – 1 диамант е минималният, а 20- максималният – и след това да завъртите ротативката, за да видите дали ще ви се падне награда. За да спечелите награда, трябва да видите еднакви символи наредени един до друг или един под друг. Колкото повече еднакви символи в една комбинация имате, толкова е по-голяма печалбата ви.

Супер Хот 20 – специални екстри в играта

И тази ротативка разполага с няколко специални екстри, от които можете да се възползвате, за да повишите адреналина. В Супер Хот 20 има специална функция „gamble”. Тя ви дава правото при попадане на печеливша комбинация, да увеличите своята награда. За целта, ще бъдете прехвърлени на друг тип игра, в която ако спечелите, ще вземете повече, но пък ако изгубите – ще изгубите всичко от печелившата си комбинация. Наред с това, в Супер Хот 20 можете да попаднете и на така нареченото бонус ниво. То е озаглавено „Джакпот мистерия“. Когато стигнете до такова ниво, ще видите няколко необърнати карти. Вашата задача е да обърнете три карти с еднаква боя, за да спечелите някой от джакпотите на това специално допълнително ниво.