обновена 8:12 AM EEST, Jun 21, 2024

Над 50 игри с Clover Chance джакпот на winbet.bg

  • Публикувано в Любопитно

Вече над 50 са игрите със Clover Chance в игралния сайт winbet.bg. Това е атрактивният прогресивен джакпот от EGT Digital.

Към момента размерът на джакпота е рекорден, надминавайки предишната рекордна сума от 395 303 лева, която бе спечелена със залог от само 2 лева на играта 40 Mega Clover.

Рекорден Clover Chance джакпот от над половин милион лева

Над 560 хиляди лева наброява джакпотът Clover Chance в сайта на WINBET. Той може да бъде спечелен и по време на ежедневните промо игри HIT WIN, функциониращи всеки делничен ден в интервалите между 12:00-13:00 и 18:00-19:00 часа.

Джакпотът Clover Chance е четиристепенен и изцяло прогресивен. Играе се в четири степени - GRAND, MAJOR, MINOR и MINI, като именно GRAND е най-големият и достигащ рекордни размери към момента.

Казино феновете имат богат избор от игри, които могат да играят, борейки се за джакпота Clover Chance. Сред тях са заглавия като Hermes Fortunes, Sugartime, Karnak Treasure, Ultimate Fruits, 40 Shining Crown и други.

Джакпот функцията Clover Chance се задейства на случаен принцип, без значение дали направеното от потребителя завъртане е базово или безплатно. Тогава играчът влиза в специалното бонусно ниво и получава възможност да се пребори за едно от четирите джакпот нива.

Всеки делничен ден - HIT WIN с награден фонд 1 милион лева и 1 милион безплатни завъртания

HIT WIN е една от новите промо оферти в сайта на WINBET. Офертата е активна всеки делничен ден между понеделник и петък в часовите интервали между 12:00 и 13:00, и 18:00 и 19:00.

През месец ноември играчите могат да правят своите квалифициращи за HIT WIN залози на игрите на разработчиците EGT Digital (между 1 и 15 ноември) и Amusnet (16 и 30 ноември).

За да бъдат залозите на играчите класирани в рамките на HIT WIN, те трябва да бъдат направени както в уречените дни, така и в изрично посочените часове на посочените игри. В противен случай, залозите на играчите няма да бъдат отчетени за HIT WIN.

Наградният фонд на тази промо оферта е впечатляващ - 1 милион лева и 1 милион безплатни завъртания. Наградите се печелят на случаен принцип, а от оператора посочват, че няма ограничения по отношение на това колко награди може да спечели един потребител.

Заключение

Прогресивният джакпот Clover Chance досега не е достигал подобни размери, което дава на играчите шансове да се борят за атрактивната му стойност. Както бе посочено, достатъчно е те да играят игрите, които са квалифициращи за Clover Chance. Джакпот функцията се активира на случаен принцип, а когато това се случи, потребителят влиза в специалното бонусно ниво, позволяващо му да се бори за една от четирите Clover Chance степени.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.