charovna2017

обновена 4:01 PM EEST, Apr 24, 2017

Хороскоп

Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП РИБИ

Годишен хороскоп 2017 Риби

Годишен хороскоп 2017 г. за зодия Риби ще мине под мотото „дом и семейство“.

Вие ще имате възможност да се срещнете с партньора си в живота, да създадете семейство или да обзаведете къщата си по начина, по който винаги сте искали. Всичките ви планове, свързани със строежи, земеделие и селското стопанство, ще бъдат увенчани с успех. Тази година ще станете по-спокойни и балансирани.

През януари ще преживеете неочаквани събития и сериозни предложения, но нека всички ваши отговори и решения бъдат сериозно обмислени. През февруари не започвайте нищо ново, а довършете започналите стари. През март се отдайте на премисляне и съзидание. През април, може да се наложи да се коригират някои грешки от миналото – това ще е изключително ценен урок за вас. От края на май до средата на август започва зашеметяващ, изключително благоприятен период в годината. Той ще ви даде творчески идеи, дейности, нови приятели, романтика и приключения, по принцип – всичко, което искате.

През втората половина на август и първата половина на септември е по-добре да му отпуснете леко края и да се забавлявате. Краят на септември ще донесе нови възможности и перспективи, не ги пропускайте! Началото на ноември е много благоприятен период, особено от финансова гледна точка, но в средата на ноември има вероятност за опасни конфликти – Пазете се! През декември ще се почувствате в хармония, всички проблеми ще се решат сами.

 

Любовен хороскоп 2017 за Риби

Годината за Рибите ще бъде толкова разнообразна, че чак непредсказуема. Трудните моменти ще ви изведат към едни по-хубави отношения с най-близкия човек. Ако не се получават нещата, по-добре е да се откажете от напразните надежди. Това се отнася обаче само за нестабилните двойки, чиито отношения са били изчерпани.

Стабилно обвързаните Риби ги чака грандиозен ремонт или постъпки за закупуване на нов дом.

Двойката, която се развежда, бързо ще се спогоди и ще се раздели към края на периода почти приятелски.

Ако сте готови за радикална промяна, скоро може да откриете любовта си, която ще украси света ви с нови цветове. Поддържайте плавния темп за развитие и се наслаждавайте на взаимното опознаване. Ако бързате бавно, още през септември, след почивката, ще сюрпризирате всички с новина за годежа си.

 

На въпроса „Къде да намеря любовта?“, звездите ви пращат в… казиното или до пунктовете за продажба на лотарийни билети. Колкото и да звучи странно, там ви чака съдбовна среща. Ако инициалите на новия ви любим са буквите „Б“ или „C“ – Няма съмнение, че това е съдба!

Бизнес хороскоп 2017 за Риби

Ще започнете годината с просперитет, макар това да се окаже нестабилно благополучие. В този период може да прокарате много перспективни проекти и идеи, но не бързайте да ги реализирате. Всички грешни решения, взети сега, няма да бъдат катастрофални, но имат голямо влияние за близкото ви бъдеще, а да коригирате последствията е невъзможно.

През пролетта на нивото на ефективността може да намалее значително, но не е необходимо да правите някакви геройства на работа. Обмислете дали да не отидете на изтеглена почивка.

През лятото ще намерите интересен човек, който ще ви бъде изключително полезен в работата. Дисциплина и самоконтрол са най-добрите помощници в този критичен период. Важно е никога да не се съмнявате в своите способности и не позволявайте на другите да го правят.

До края на годината ще откриете подходящия начин да се издигнете в кариерата. Точно „откриете” е думата – съдбата ще пусне златния шанс директно в ръцете ви. Действайте спокойно и не се разсейвайте с дреболии. До следващата Нова година ще се чувствате наистина успешен човек.

Хороскоп здраве 2017 за Риби

Тежки здравословни проблеми не се очакват, само старите хронични болежки ще намерят начин да напомнят за себе си. Действайте срещу тях навреме и по изпитания начин, за да нямате проблеми по-късно.

През пролетта до лятото включително ще се почувствате толкова добре, че ще започнете да експериментирате с нездравословни храни, напитки и заседяване. Не го правете! Пазете този безценен дар – здравето и отличната си форма. Есента ще дебне с обичайните за сезона вируси и за да се справите с тях ви трябва крепък имунитет и дисциплина.

www.horoskopi.biz

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ДЕВА

Годишен хороскоп 2017 Дева

Годишен хороскоп 2017 Дева предлага на представителите на зодията да си вземат поука от предходната година.

Направете анализ на грешките и правилните решения. Това ще ви помогне да изградите стабилна основа за следващата година, която, както изглежда, ще бъде достатъчно добра за вас. Ще станете по-общителни, което ще подобри отношенията с висшестоящите, колеги и близки.

Вашите бизнес умения като, например, точност, постоянство, упорита работа ще бъдат най-после оценени.

Моментът за напредък в кариерата е средата и втората половина на януари. През февруари не е необходимо да се натягате: трябва да бъде спокоен месец, през който да акцентирате върху отношенията с партньора и колеги.

 

От края на май и до началото на август ще започне невероятно успешната серия: ще растете духовно, ще разширите кръгът от приятели, ще получите благини в бизнеса, ще бъде много активни. От септември намалете темпа на живот: Не се опитвайте да взимате важни решения, не вдигайте излишен шум около себе си. В спорни моменти, мислете за нещата си тихо и самостоятелно. През този период, бъдете внимателни в отношенията си с властите.

В края на септември, ще изпитате безпрецедентна вълна от енергия и крепко здраве. Може да реализирате най-невероятните идеи и планове. Нивото на вашия опит и умения ще се увеличи значително. През втората половина на месец ноември, бъдете внимателни по отношение на комуникацията.

Любовен хороскоп 2017 за Дева

Тази година личните отношения ще се развият достатъчно гладко. Повечето от проблемите се очакват през януари и април – в периода, когато може да усетите охлаждане на чувствата във връзката си. Това е особено важно за тези, които редовно смесват личните отношения, бизнеса и парите. За семейните 2017 г. им готви тест – проблеми с децата от финансово естество. Някои ще поиска да закупят имот, може би в друг град или дори държава. До лятото, ще бъдат разрешени всички тези възможности.

През втората половина на 2017 г. Девата може да има неприятности с роднини. Може те да са причината, а може просто да се нуждаят от силното ви рамо.

 

Юпитер и Уран обещават голям брой любовни авантюри, включващ и неочакван избор на сърцето.

Кротката, семейна Дева може да попадне в плен на емоция и страст, благодарение на палавника Марс. Някой специален ще се появи в живота ви. Нищо чудно и да е човек от миналото. Трябва да се мисли внимателно, защото той ще накара сърцето ви да бие по-бързо, но и може да е сериозен риск за целостта му.

През април ще се изненадате от себе си, но това ще ви посочи пътя към щастието. Стари рани ще зараснат през септември, с появата на нови отношения. Въпреки факта, че приятелите ще бъдат изненадани от избора ви, всичко ще е наред.

Деви ще познаете новата страст в живота си, ако я срещнете на 8-ми и 26-ти от всеки месец. Обърнете внимание на тези, чиито имена започват с „X“ и „H“.

Бизнес хороскоп 2017 за Дева

Годината ще започне с големи предизвикателства на работа. Ще се сблъскате с его, трудни задачи и високи изисквания. Ако продължите линията на постоянство и усърдие в работата всичко ще се реши като с магическа пръчка през пролетта. Като дойде лятото ще бъдете от изключителна важност за решението на всеки проблем в работата, а до края на годината ще бъдете възнаградени за усилията.

Хороскоп за здраве 2017 за Дева

Ако не залитате по гастрономическите удоволствия, тази година за Девите ще е безценна по отношение на здравето. Няма дори да изпитате обичайните за вас неразположения при всяка смяна на сезона.

Единственото ви слабо място през 2017-та, Деви, са нервите – пестете ги, гледайте отгоре на всеки проблеми и не се дразнете на дреболии. Безценни сте и на работа, и у дома. Вие сте богатство, което никой не може да си позволи да губи!

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ВОДОЛЕЙ

Годишен хороскоп 2017 Водолей

Годишен хороскоп за 2017 Водолей предвижда, че новата година ще бъде особено ползотворна за вас в творчески план: ще имате много идеи и възможности за тяхното изпълнение.

През януари опитайте се да си вземете почивка от работа и да се отпуснете. Нужно е да се пренаредите приоритетите и да формулирате целите си по пътя към целта. От февруари нататък се отдайте на 100% на работата си. Не отказвайте подкрепа от и за роднини и приятели.

Март е идеално време за ново начало и изграждане на отношения с бизнес партньори. Изчистете всички недоразумения, за да не се получат проблеми по-късно. Лятото ще е време за професионално израстване и духовно развитие. В същото време обаче трябва да обърнете време и на личните си отношения. Правете компромиси, ако са уместни, и ловко заобикаляйте „острите ръбове” във връзката си. Едва през август може да отделите седмица-две за почивка. Цялата есен до началото на декември ще се наложи да работите здраво, но последният месец за годината е страхотно време за парти.

Любовен хороскоп 2017 за Водолей

 

През 2017 г. представителите на зодия Водолей ги чакат сериозни промени в сферата на чувствата и взаимоотношенията. Самотните ще направят нови познанства, някои, от които могат да доведат до голяма любов. Тази вълнуваща среща ще се проведе през февруари, юни и октомври. Нещата ще се случат по време на пътуване или когато посрещнете нови хора в кръга си.

Втората половина на 2017-та изисква от семейните деликатност и такт. Ако държите на връзката си, заложете на искреността и проявете внимание. Компромисите са едно от условията за дълъг и успешен брак.

Тези, които не преживеят драма в семейството, да се готвят за ремонт или покупка на ново жилище. Не е изключено преместване в друг град или държава, а това коренно ще промени живота ви.

Много интересно изкушение очаква Водолеите. Неудържимо влечение ще изпитате към представител на срещуположния пол – вероятно през април. Едва през есента обаче ще се убедите има ли смисъл да се отдадете на 100% на тази дива страст.

Обърнете внимание на хората, чието име започва с „А“ или „C“ и отдавна са във вашия кръг. Не пропускайте значимите срещи на 3-ти и 21-ви всеки месец тази година.

 

Бизнес хороскоп 2017 за Водолей

През 2017 г. професионална кариера на Водолей ще се развива много лесно, без промяна и дори без значими събития. Това не означава, че работният процес ще бъде в състояние на скука и еднообразие, напротив – ще работите усилено и ще сте възнаградени за това повече от обичайното. Пазете амбициите и плановете за себе си – сега те не са оправдани, всякакви приключения от този тип ще доведат до разочарование и неуспех. Безработните представители на този знак ще имат достатъчно късмет и ще открият своето място с достойно заплащане и приятен колектив.

Хороскоп здраве 2017 за Водолей

Странна година очаква Водолея по отношение на здравето. Ще се чувствате непобедими във физически план, но нещо може да ви накара да се чувствате не съвсем добре психически. Стресът, личностното неудовлетворение и дори депресията са преодолими с физически упражнения. Ходете да тичате, взимайте всяка сутрин стъпалата на кооперацията си пеш или плувайте при възможност. Това, за ваша изненада, ще се окаже най-краткият и ефикасен начин да се справете с душевната болка.

 

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЛЪВ

Годишен хороскоп 2017 Лъв

Годишен хороскоп 2017 Лъв настройва дори роденият лидер от зодия Лъв да се включи в отборния дух.

Оставете понякога приятели и колеги да определят посоката на движение тази година: вие само ще спечелите от тяхното сътрудничество и планиране. Това е повод да се научите да разбирате другите хора и да четете мислите им.

Щом успеете в това, ще летите нагоре по корпоративната стълбица много по-бързо, отколкото можете да си представите. Тази година заложете на доверието и присъствието на духа. Тези два компонента ще снемат всички препятствия по пътя към успеха.

През 2017 г. един от най-добрите ви помощници ще бъде интуицията ви: Учете се да чувате и тълкувате гласа й. Не се отдавайте на леността. Първите 2 месеца на 2017 могат да бъдат бурни, от вас се изисква да сте спокойни и емоционално сигурни във всяка ситуация, тогава кризите ще ви отминат. От средата на март ще чувствате приливи на жизненост и енергия. Всичките ви усилия ще бъдат възнаградени.

 

Април и май ще бъдат ще изискват издръжливост, дисциплина и организация. Най-успешният месец на годината за вас е юли. Този месец ще бъде успешен в абсолютно всички сфери. Уловете момента и не отказвайте новите предложения и запознанства. В началото на август отидете на ваканция или просто се погрижете за здравето си. От края на септември до средата на ноември, се очаква още един прилив на късмет, но през втората половина на месец ноември, бъдете внимателни в бизнеса и обмисляйте всяко решение. От началото на декември до края на годината сте ефективни и весели.

Любовен хороскоп 2017 за Лъв

През първата половина на 2017 г. ви чака значително разширяване на кръга от познати. Желанието за романтични приключения ще доведат доста интересен контакт, флирт и просто приятна компания. Изненади ви чакат по време на пътуване. Съдбовна среща може да се проведе през януари, февруари, юни, или август 2017.

Семейните трябва да се пазят през втората половина на годината. Бранете дома си от външни влияния. Напълно възможно е да се преместите.

Лятото ще доведе в живота на Лъва бурна афера, която ще се превърне в голяма любов. Планетите като че ли са се „наговорили” да ви срещнат на всяка цена с нея. Твърде вероятно е обектът на чувствата ви да е полиглот. На 9-ти и 27-ми всеки месец дръжте под око всеки, чието име започва с „Р” или „И”.

 

Бизнес хороскоп 2017 за Лъв

Правилото на Лъвовете тази година е „Прави, каквото трябва – да става, каквото ще!”. Работете усърдно, последователно и винаги хващайте „бика за рогата” – това ще ви се отплати под форма на печалба по-късно.

Цялото ви професионално развитие тази година е в посока нагоре. Не се възгордявайте, защото завистливи погледи дебнат отвсякъде и няма да ви простят грешка.

Хороскоп за здраве 2017 за Лъв

Пазете нервите си в началото на годината. Ако се мобилизирате и посрещате предизвикателствата спокойно, то ще посрещнете пролетта жизнени и енергични. Лятото ще ви донесе много празници и алкохолни изкушения – бъдете предпазливи! Не злоупотребявайте със захарта и кафето, независимо от напрежението, което се опитва да ви сграбчи в клопка.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП КОЗИРОГ

Годишен хороскоп 2017 Козирог

Годишен хороскоп за 2017 Козирог предвижда, че трябва сериозно да се замислите за напредък в областта на професията си.

Всичко ще ви тласка към професионално развитие. Използвайте максимално от цялата информация, която идва при вас от чужбина: ще се наложи да общувате с повече хора и да извлечете полза от контактите си.

През януари ще ви хрумнат нови, интересни планове, необичайни за вас. Февруари може да доведе до „зимна депресия“, но преживявайте драматично това: през март ще се почувствате прилив на енергия и безпрецедентна активност. През април до средата на юли работете ползотворно, едва след това се оттеглете в заслужена почивка. В края на август – началото на септември ще се наложи да впрегнете двойни усилия в работата, но това ще бъде в полза на награда, която ще получите по-късно. Ще усетите прилив на творчески идеи и енергия, използвайте ги пълноценно. През декември ще го ударите на празнични емоции.

Любовен хороскоп 2017 за Козирог

 

Силно емоционална за Козирозите година се очертава. Промените в личния живот, започнати отдавна, ще продължат. Много представители на знака ще бъдат изправени пред сериозен проблем в семейството. Може да имате неразбирателство с партньора и децата, но това са проблеми, които имат решения.

В такива ситуации, трябва да се помни, че успешният изход на първо място зависи от искреността и взаимното желание да съхраните връзката си. Не слушайте съветите на други хора, само сърцето ви знае как да намерите решение на тази ситуация. Ако подходите с мъдрост и честност през ноември и декември, личните отношения ще се нормализират.

За необвързаните или току-що разделени хора имаме интересна новина. Сега е моментът да видите с нови очи хора, които в действителност познавате отдавна. Съвсем естествено един неангажиращ флирт ще се превърне в дълбока, сериозна връзка. Така ще ви се пренаредят нещата, че през първия месец на есента ще се окаже медения ви месец.

Според любовния хороскоп за 2017 година на Козирозите, „другарчето“ им за медения месец може да се открие на 4-ти и 22-ти от всеки месец. Ще го познаете по инициалите – буквата „Д“ или „M“.

Бизнес хороскоп 2017 за Козирог

 

От самото начало на годината Козирозите ще са много активни в работата си. Ще се радваме да забележите как проектите, над които сте работили усърдно през изминалата година, са започнали да се изпълняват и да генерират приходи. Ще започнете да работите и върху нещо напълно ново. Чакайте положителни промени в професионалния си живот в близко бъдеще. Не се страхувайте, ще имате късмет, ще работите на максимални обороти, но резултатите ще са налице скоро.

Пролетта ще донесе и задължителната завист към просперитета ви. Не изпадайте в паника. Тези малки проблеми трябва да възприемете като един вид професионално признание. Дребните неуспехи и критики в крайна сметка ще ви доведат до още по-голям успех в бизнеса.

От лятото нататък – почти до следващата Нова година, ви чака здрава работа. Няма да можете да вдигнете поглед от непрекъснатите си задачи, но наградата ще придобие материална форма на прага на празниците.

Хороскоп здраве 2017 за Козирог

Здравето на Козирог през 2017 ще е за завиждане. Стабилен имунитет, който изглежда непробиваем за всякакъв тип вируси и активен живот – това е тайната! Пазете това богатство, въпреки хилядите неща, които изискват вниманието ви у дома, и на работа.

Продължавайте да спортувате активно, но стойте далеч от екстремните приключения, особено през лятото. Застрашени сте тогава от контузия, която рискува да обърка всички планове.

Не работете извънредно, уважавайте почивните дни и не прекалявайте по време на празниците, за да останете в тази блестяща форма.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП РАК

Годишен хороскоп 2017 Рак

Годишен хороскоп 2017 Рак предпазва зодия Рак от погрешни действия и решения, така че не се притеснявайте, ако някои от идеите не се реализират успешно – това означава, че така е по-добре за вас.

През 2017 г. ще откриете много неща за себе си и дори да решите въпроса за смисъла на живота и съдбата.

Вашата интуиция е по-силна от всякога, тя ще ви предложи правилния начин на действие и работа, което ще ви покаже пътя към възхода.

През януари ще градите стабилни партньорства. Ще усетите прилив на енергия и инициатива. През февруари ще сте концентрирани върху своя личен живот и решаване на проблеми у дома, затова не си струва твърде много да мислите за бизнес. Оставете новото професионално начало да бъде в края на февруари и началото на март. Бъдете готови да дадете максимума от себе си през април, защото това ще е най-интензивния и натоварен месец на годината.

 

През юни е време да си вземе почивка, да забравите за проблемите и неприятностите. Септември ще сте спокойни и още на вълна „ваканция”, но в средата на октомври – началото на ноември, хващате ритъма на работа отново. По това време ви чака възход по професионалната стълбица. До Нова година ще изживеете най-доброто време. Посветете го на завършване на започнати дела, решаването на нерешените въпроси и обмисляне на перспективите за следващата година.

Любовен хороскоп 2017 за Рак

Динамична година чака Рака не само на работа, но и в личния живот. Ще свива семейно гнездо или ще го разширява. Пазете хармонията у дома, която може да пострада заради прекалената ви ангажираност на работа.

През втората половина на 2017 г. дори децата могат да и провокират. Не забравяйте, че сте родители и се нуждаят винаги от вас – независимо дали става въпрос за морална подкрепа или такава, свързана с развитието им.

Палавницата Венера обаче ви готви много горещи изненади, така че няма да скучаете. През януари, Марс ще ви помогне да завладее тези, които не са ви безразлични отдавна. В началото на лятото Рака ще трябва да направи доста труден избор. Човекът, който ви интересува, най-накрая, ще бъде свободен. Но не бързайте да нахлувате с взлом в живота му, изчакайте го да премисли горчивината от предходната връзка и тогава постепенно дайте знак, че няма по-добър от вас. Опитайте да споделите емоции просто като приятели – по време на ваканция, парти или посещение на интересни събития.

 

Най-добрият ден за романтична среща е на дата – 10-ти и 28-ми. Оглеждайте се за хора, чиито имена започват с „И“ и „C“. Любовният хороскоп за 2017 г. за Рак – показва, че това е най-доброто време да обичат и да бъдат обичани.

Бизнес хороскоп 2017 за Рак

Ентусиазмът хваща Рака в емоционална вихрушка още след новогодишните празници. Ще държи да се докаже на работа до такава степен, че ще стресне колегите. Не се страхувайте, раци, тази година така и така ви е писан успех!

Пролетта е най-важното време. Не хвърляйте всичките си усилия в здрава работа обаче. Целта е да сте пред погледа на шефа, да печелите подкрепа от колегите и да сте адекватни у дома. Не е лесно, но си струва. В никакъв случай не ви караме да лентяйставате. Работете ефективно, не по 24 часа и не на всяка цена! Просто трябва да се вижда какво правите за компанията и да имате сили да се погрижите за семейството си.

Лятото ще ви донесе провокации в работата и дори притеснения след това, но реагирайте на всичко като на още една отлична възможност. Казали са, неслучайно, че всяко зло е за добро. Ако не ви ценят на работа – ще намерите по-добра. Ако има напрежение – идеална възможност да изпъкнете с идеи и авторитет. От това само ще спечелите.

Хороскоп за здраве 2017 за Рак

Това, че сте безценен на работа и у дома ще е сериозно изпитание за здравето ви. Не че ще се разболеете, просто ще се наложи да вложите цялата си енергия. За да се запазите в добра форма, тайната е проста: умерена и здравословна храна, стойте далеч от аламинутите и заложете на спорта.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП СТРЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 Стрелец

Годишен хороскоп за 2017 Стрелец ви предлага да направите известно усилие от ваша страна и 2017-та ще бъде за вас една от най-плодотворните и щедри откъм събитията в живота.

Ще разширите обхвата на интереси и познати, ще се развивате духовно и професионално. Единственото, което се иска от вас е последователност в решенията.

Тази година астролозите препоръчват да сложите на първо място не е заобикалящата действителност, а вътрешния си свят.

През януари, трябва да положите финансова основа за цялата година. Следващият месец ще се срещнете с нови хора (може би и важни в романтичен аспект). Това също е и месец на активна професионална дейност. Април – златно време за планиране на бъдещи проекти и събития, а до края на лятото идва време за реализиране на добре обмислени идеи.

 

В началото на септември бъдете внимателни с ценни книжа и пари. След това се очаква период на повишена оперативна дейност, дръжте юздите на събитията, за да решите всичките си проблеми. По това време, може да искате уединение и спокойствие – не се лишавате от това, просто изчакайте подходящото време. Декември ще донесе пълна кошница с добро настроение.

Любовен хороскоп 2017 за Стрелец

За Стрелеца 2017 ще е годината на любовта. През първата половина ще намери нови приятели, поне един от тях ще е в състояние да промени необратимо живота му. Самотните ще имат възможност да разнообразят дните си с необичайна любовна връзка. Много вероятно е любимите им да живеят в друг град (държава), но това само ще засили чувствата им, а разстоянието поне за известно време ще им се струва романтично.

Обвързаните Стрелци ще изживеят голяма промяна Ще се намесят клюкари и интриганти в опит да ви откраднат щастието. Пресечете злонамерените рязко, със самочувствие и дори с хумор, когато позволява ситуацията. В противен случай ви чакат трудности, които ще се отразят и на професионалната ви репутация.

Стрелците със стабилно семейство трябва да вложат много време, енергия и финанси в обучението на децата си. Всяко едно от тези неща обаче ще ви се отблагодари – ще помогнете на рожбите си да изградят стабилна основа, която да ги доведе до блестящо бъдеще.

 

Лятото ще е сезонът на истината. Тогава ще сте наясно дали да задържите определен човек в живота си или ще посрещнете нова любов, която в началото прилича на много добро приятелство.
Обърнете специално внимание на хората, които срещнете на 5-ти и 23-ти всеки месец, особено, ако имената им започват с „В“ и „Е“.

Бизнес хороскоп 2017 за Стрелец

Още с първите седмици на новата година ще преживеете ново, значимо за кариерата ви събитие. Ще имате възможност да изразите себе си в мечтания проект, но бъдете концентриране и не се разпилявайте от еуфория.

Бъдете последователни и помнете: Човек успява във всичко, когато не бърза.

Като поработите добре, не забравяйте да презаредите батериите през лятото. През есента бъдете „на коня” отново. Предстоят ви най-сериозните професионални предизвикателства, а ако сте с обновени сили, ще се правите и с тях леко.

Хороскоп здраве 2017 за Стрелец

Годината няма да остави лоши спомени у вас по отношение на здравето. Единствената ни препоръка е да следвате баланса. Ще имате много тържества и гурме-изкушения. Редувайте ги с интензивни упражнения, диетичен режим и разходки сред природата, за да запазите не само отлична форма и но и силен дух.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП БЛИЗНАЦИ

Годишен хороскоп 2017 Близнаци

Годишен хороскоп 2017 Близнаци предвижда начало на нов етап от живота ви.

Той ще донесе много положителни преживявания и успешни проекти, както и ще преодолеят проблеми, останали от миналата година. През февруари, ще се почувствате прилив на жизненост и значително да разширите социалните си познанства.

Все пак не стигайте с тази увереност твърде далеч: Премислете внимателно всички важни решения и не разчитайте само на интуиция.

Април ще позволи да се разкрие творческата страна на вашия характер, както и някои нови, непознати за вас, качества. Използвайте първата седмица на май, за да завършите всички започнати дела и започнете да изплащате натрупалите се сметки. От края на май до началото на август започва продуктивен и благоприятен период, който ще ви донесе огромни ползи. Ето защо в този момент работете усилено и мислете за останалото – почивката и забавленията в края на август – септември.

 

Ако планирате ваканцията добре ви чакат романтични приключения и незабравими впечатления. В края на септември отново активно застанете на поста си: вие ще се справите успешно с текущите въпроси и ви чака обещаващо бъдеще. Тази натоварена година ще бъде под знака на главозамайващия успех и напредък в кариерата. Не се притеснявайте, ако финансовата наградата не е толкова голяма, колкото може да се очаква – Вашата работа се компенсира с нещо по-ценно.

Любовен хороскоп 2017 за Близнаци

Венера е във вашия знак, той обещава година, изпълнена с любов, по време, на която е възможно изпълнението на най-лудите и тайни желания. Под влиянието на Марс приятелството лесно може да се превърне в любов. Сливането на Венера и Марс превръща месец април в най-важния месец за годината.

Бъдете внимателни, през октомври, можете да започнете да давате необичайни обещания.

Любовният хороскоп на Близнаци за 2017 обръща внимание на свободните, че тяхната съдба може да ги намери на 11 или 29-ти от всеки месец – особено, ако името на лицето започва с „К“ или „Т“.

 

За останалите – обвързаните, предстои много важна задача: да заздравят връзката си като поработят върху отношенията

Бизнес хороскоп 2017 за Близнаци

През цялата година, във всичките си дейности няма да сте без късмет. Още в началото на пролетта перспективни проекти, интересни възможности и предложения, нови идеи и възможности – всичко това ще се изсипе върху ви като от небето. Вашата задача в този момент е проста – да се приемат тези щедри подаръци и да използва всяка възможност, за да се постигне успех. Особено успешно ще се осъществят творчески проекти. Не се страхувайте да предприемете промяна на местоработата, ако е планирано от дълго време. Това дава шанс за бързо израстване в кариерата.

Хороскоп за здраве 2017 за Близнаци

Ще се чувствате така добре, че няма да усетите как залитате в храната. Контролирайте апетита си и ще се радвате на крепко здраве през цялата година. Единственото, което хороскопът съветва е да бъдете внимателни по отношение на черния дроб и бъбреците. Дори ако не сте имали проблеми с тях, не пропускайте контролни прегледи и подходяща превенция. Ако сте умерени и предпазливи, ви чака честита и здрава година!

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП СКОРПИОН

Годишен хороскоп 2017 Скорпион

Годишен хороскоп 2017 Скорпион – ще бъде пълна с предизвикателства година за вас Скорпиони и от успехи няма да се отървете!

Ще сте в състояние да решите проблемите, които ви тормозят от дълго време и ще решите задачите, които ви бяха поставени от миналата година.

Бъдете внимателни в общуването и не хвърляйте в пространството празни думи. Не се тревожете, ако сте „соло” в дадена ситуация – напълно ви е по силите да се справяте сами. Слушайте интуицията си: тя рядко прави грешки и магически бързо ще ви доведе до излизане от най-трудната ситуация.

Въоръжете се с оптимизъм и не вярвайте на сладки приказки, за да преминете през тревогите с лекота. Краят на февруари бележи край на проблемите и началото на пътя към висините.

 

През периода август – септември заложете на контактите и градете добри отношения с колеги. Това ще бъде чудесна инвестиция в работните ви проекти. Щом доведете делата си до успех, не пропускайте възможността да се погрижите за духовното си развитие.

Любовен хороскоп 2017 за Скорпион

Тази година е двойно предизвикателство за Скорпионите. Няма да търпите нито нелоялни партньори, нито зли роднини. Бъдете внимателни, когато се отдавате на порива на чувствата си. Вашата тайна няма да бъде дълго време пазена. Изплуването й на повърхността може да навреди.

Задружните семейства на Скорпионите обаче ги чака просперитет. Ще започнат да организират добре живота си. Чакат ви сделки с недвижими имоти и нищо чудно да се сдобиете с нов апартамент или къща. Най-малкото – ще направите мечтания ремонт у дома.

2017-та ще бъде наистина вълнуваща година за вас. Още в студената зима ще намерите човек, който прилича на дългочаканата от вас сродна душа. Пролетта ще стигне до своя апогей, но благоразумно изчакайте още два сезона, за да се убедите в надеждността на връзката си.

 

През октомври ви чака предложение за брак, а веднага след това подарък ще промени живота ви напълно.

Обърнете внимание на хората, които ще се срещнете на 6-ти и 15-ти всеки месец. Ако това стане в ресторант (кафе, столова) и събеседникът ви е лекар, нищо чудно да изградите страхотно приятелство, което ще се превърне в любов.

Бизнес хороскоп 2017 за Скорпион

Ще бележите професионални успехи както никога – парични постъпления ще пристигат едно след друго при вас. Възползвайте се от периодите на успех, за да отхвърлите максимално много работа, за да сте спокойни нататък.

Пролетта ще забавите темпото и тогава е време да разчитате дори на колеги. Когато ви е нужно, си почивайте, но не мързелувайте. Лятото ще си помислите, че работите за пари и в компания, която не отговарят на възможностите ви, но това е временно. Знайте си цената и възможностите и ще видите как печелите не само уважение, но и възхищение от колеги и ръководство.

До края на годината ще се реализирате така успешно, че 2017-та ще остане паметна в съзнанието ви!

Хороскоп здраве 2017 за Скорпион

Ще ви атакуват вируси, настинки и хронични болежки, но ако стоите далеч от алкохола и вземете превантивни мерки, всичко ще бъде наред. Ако сте предупредени от лекар, спазвайте диетата си не пропускайте ежедневно и умерено натоварване.

Забавлявайте се с танци, бързо ходене и плуване, а от вечното си безсъние ще се отървете с положителна нагласа и чаша топло мляко с мед.

 

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ТЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 Телец

Годишен хороскоп 2017 Телец предлага много шансове да се приложат на практика идеите и плановете, родени във въображението ви през предходната.

Представителите на зодията ще променят отношението си към хората и света. Първият месец на годината е изключително успешен за полагане основите на проектите ви. Пред февруари можете да започнете с експериментите.

В средата на пролетта и да усетите липса на енергия, ще се отвори нов път, който ще даде възможност да постигнете 100%-ов успех в бизнеса още през май. Можете да обмислите започване на нова работа или промяна на вида на дейност, обаче го правете много внимателно: не всички предложения ще бъдат подходящи за вас.

Въпреки това, в края на май – началото на юни, ще получите реализация на всичките си таланти и бизнес умения. Резултатът ще надмине постиженията ви през последните години.

 

През втората половина на август и първата половина на септември е благоприятно време за почивка и превенция на здравето; През този период е по-добре да не се работи толкова усилено.

Ноември може да бъде труден месец за комуникацията и отношенията: трябва да се избегнат конфликти, да изгладите остри ръбове с цялото си майсторство в дипломацията.

Втората половина на декември ще донесе баланс и мир и стабилност в отношенията с другите и вътрешна хармония.

Любовен хороскоп 2017 за Телец

Емоционална 2017 г. очаква представителите на зодия Телец. Ще се опитат да ви оплетат във вихрушка от досада и скандали, но и да има край връзката ви, то е само за ваше добро. Надеждните отношения ще преодолеят кризата с малки отстъпки от всеки, а гнилите ще идат там, където им е мястото – в склада за спомени.

 

Телците ще бъдат изправени пред трудна ситуация от коварен представител в кръга на роднините. За да не изпаднете в изолация и за да не загубите подкрепата на семейството, препоръчваме дипломатичност. Погледнете на тази задача не като бреме, а на възможност да помогнете на нуждаещ се от помощ. Това съвсем не значи да ги носите на раменете си.

За награда Юпитер обещава тази година невероятно романтично приключение. Вие най-накрая ще намерите човек, който ви цени.

Още в началото на годината ще имате шанс за нова вълнуваща връзка, с която да изживеете вълшебен Свети Валентин.

Другият пик на емоциите е чак през първия месец на есента, но пък какви – луда страст, която към края на годината ще се превърне в шепот, който е типичен за искрената любов.

Вашият човек ще ви търси на 12-ти до 30-ти всеки месец. Ще познаете човекът ви изпратен от съдбата, ако името му започва с „К“ и „Л“.

Бизнес хороскоп 2017 за Телец

2017-та ще даде на зодия Телец наистина вълшебен професионален успех. Няма да липсват изпитания, но това е един вид тест за сила. Не само го подмине успешно, но и ще се възползва от една неприятна ситуация, за да достигне благосъстоянието и просперитета.

През пролетта брилянтно се справят с всяка работа, а това значително ще подобри самочувствието на Телците. Ще имат конкуренция, но това е основният ключът към успеха в дадения период от време.

През лятото, ситуацията в професионалната сфера не се променя много: Чака ги активно и успешно изграждане на кариера. Не се страхувайте от предизвикателства и дребни спънки – Вашата упоритост ще бъдат възнаградени.

Приемете спокойно рутинни странични проблеми и гледайте да ги решавате междувременно. Използвайте този шанс, за да се докажете пред колеги и началници, че сте професионалист, който върши дори и най-скучната работа, брилянтно и интересно.

Хороскоп за здраве 2017 за Телец

Здравето ви е в перфектна форма още от началото на 2017-та. Просто го поддържайте с упражнения. Единственото предупреждение: вие трябва да бъдете предпазливи и внимателни, за да се избегнат наранявания на опорно-двигателния апарат.

Пролетта ще изкарате в абсолютна кондиция, а лятото е възможност да си набавите необходимата доза витамини и да стабилизирате имунитет на морето. Истинската почивка отложете за есента, когато деликатно укрепите здравето си с превантивни процедури.

Контролирайте храната си и акцентирайте върху здравословните диети.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ВЕЗНИ

Годишен хороскоп 2017 Везни

Годишен хороскоп 2017 Везни показва, че ще бъдете целенасочени и концентрирани върху успеха.

Ще откриете един неизвестен все още е източник на вдъхновение и творчество. Годината ще представи безкрайните възможности за разширяване на връзките: най-вероятно, предстои среща с нови бизнес партньори.

Щ бележите успех с всяко движение – от кратко пътуване до морето с глобалната промяна в местоживеенето. Не пропускайте и възможността да повишите нивото на образованието си: да се придобият нови знания ще бъде лесно и приятно; в бъдеще ще се отрази и в социалния си статус.

Ще започнете годината с решаване на бизнес проблеми, планиране, изграждане на връзки. Февруари ще бъде още по-силен, ако се организирате и стараете, лесно и продуктивно ще преминете в следващия месец. През март ще откриете скрити таланти и способности. Април е най-добрият месец на годината: любов, работа, комуникация, хоби – страхотен късмет ще се усмихне във всеки аспект на живота.

 

През май, ви чакат пика на професионалната дейност, който, обаче, ще се разсее от началото на лятото. Цялото лято, до рождения ви ден ще бъде посветено на романтиката. След това бавно ще се завърнете към работата. Насрочете бизнес преговори и важни проекти до декември: Ноември може да донесе конфликти и недоразумения, но през декември, всичко ще бъде коригирано. Нова година ще посрещнете в хармония със себе си.

Любовен хороскоп 2017 за Везни

Тази година ще се по-решителни и независими. Това ще се отрази и на личните ви отношения. По-смели сте и ще преодолеете с лекота предизвикателствата в личния живот. Свободните могат да разчитат на укрепване на новата връзка след април.

Ако нямате желание или достатъчно чувства, не пилейте времето си. Новата любов ви чака в близките седмици. Оставете старото да си отиде с мир, за да се радвате на новия романс. Писано е да намерите някого през февруари или август.

За тази година, Везни, Венера е подготвила истинска любов и една прекрасна сватба. Ще я намерите, ако отидете на екскурзия, дори да е на някое уединено място. През октомври, ще трябва да вземете решение, което може да промени изцяло до живота ви.

 

Любовният хороскоп за 2017 г. за Везни показва, че щастие ще срещнат на 7-ми или 25-ти всеки месец. Обърнете внимание на хората, чиито имена започват с буквите „П“ и „Д“.

Бизнес хороскоп 2017 за Везни

Работата за вас ще бъде истинско изпитание, но само, ако не видите скритата благословия в проблемите. Трябва само да ги посрещнете спокойно, за да се справите или да потърсите по-добри алтернативи. Ако се решите на промяна, това ще е златен шанс в кариерата ви.

Не се впускайте в приключения сам обаче. Търсете екипната работа тя ще ви доведе до впечатляващ успех. Щом съберете сили през лятната ваканция, ги вложете в реализиране на старите идеи. Есента е великолепно време за ново начинание, дори стартиране на бизнес.

Бъдете позитивни, слушайте съветите на хората и Новата година ще посрещнете като един напълно реализиран човек.

Хороскоп за здраве 2017 за Везни

Здравословна диета, упражнения и избягване на вредни навици – това е вашият основен девиз за периода. Не спирайте да работите върху себе си, за да избегнете всякакви вирусни епидемии.

Пазете гръбнака и долната част на гърба. Много е важно да се щадите психически, защото напрежението ще ви донесе неприятна мигрена, ако не се пазите.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ОВЕН

Годишен хороскоп 2017 Овен

Годишен хороскоп 2017 Овен ще бъде успешен в много отношения: 2017 година ще ви даде много възможности и обещаващи перспективи.

Самите вие ще сте по-динамични, активни и комуникативни.

Ще промените отношението си към света и вътрешната си нагласа. Като осъзнаете кое е това, което не позволява да постигнете целите си и да се развивате успешно, ще получите по-широк кръг от познати и приятели, ще разрешите всички вътрешни конфликти и ще се окажете на крачка до постигането на мечтата си.

Любовен хороскоп 2017 Овен

 

Продължителният престой на Венера в Овен обещава дори и най-необичайните любовни желания да бъдат изпълнени. Личният живот на повечето от вас ще е с приоритет. Посрещнете дори тревогите в това отношение като възможност да пресеете отношенията си. Ще осъзнаете на кого колко може да разчитате. Дори и брачните неволи са благословия, защото ще решат тлеещи проблеми и ще предотвратят истински кризи.

От самото начало през 2017 г. ще се почувствате невероятно привлекателни за противоположния пол. Не е пресилено да кажем, че годината ще е изключително съдбовна. Ще имате възможност за няколко романа, но през март трябва да направите важен избор – неангажираща авантюра или дълготрайна връзка.

Дори да не вярвате в любовта през юли ще изживеете нещо, което да промени циниците сред вас. В средата на есента, най-накрая ще се създадете връзка с перспективи.

Преживелите разочарования през 2016-та Овни ще забравят горчивия опит, въодушевени от нова вълнуваща среща в живота си.

По това време Овен – майка ще изживее предизвикателства от страна на децата. С опит, мъдрост и търпение обаче бързо ще укротите малките калпазани и ще върнете у дома тийнейджърите бунтари.

 

Покажете доброта и грижа към родителите си, които ще имат нуждае от помощта ви.

За тези, които са в търсене на сродната душа, според Хороскопа за 2017 г. на Овен, можете да я намерите на дата 1-ви или 19 на всеки месец.

Бизнес хороскоп 2017 Овен

Очаква ви безусловен успех в работата. Ще започнете годината с големи промени, но които ще ви доведат до стремглав успех на работа. Бъдете готови за бърза адаптация и категорични решения в стресови ситуации. Вярвайте в едно: ВСИЧКО е за ваше добро!

Още през пролетта ще живеете живот на успял човек. Ще преливате от интересни идеи и ще сте ентусиазирани да ги реализирате. Може да се надявате и на финансова подкрепа.

През лятото отново настъпват промени и то радикални. Успеете ли да отговорите на предизвикателството с мобилизирани нерви и спокойствие, ще берете плодовете на труда си съвсем скоро.

„Скачайте на коня” при всяко падане и следващата Нова година ще посрещнете богати, уважавани и ценени в професионален план.

Хороскоп за здраве 2017 Овен

Само могат да завидят на силата, енергията и здравето ви през следващата година. Това обаче не означава да не се погрижите за себе си, защото респираторните вируси дебнат. Яжте повече сурови зеленчуци и плодове, не спирайте да се движите и направете поредно усилие да спрете цигарите и алкохола.

Тази година всяка здравословна диета ще даде двоен резултат – ще подобрите линията си и ще държите болестите на ръка разстояние.

През пролетта се погрижете за далака си, а лятото – за кожата. Зимата е време, в което трябва да сте изключително внимателни към храната си.

С думи прости – по-малко експерименти в кухнята, повече сурова храна и още повече – движение, за да се насладите на благодатта, която се изсипва върху Овен през 2017 според хороскопа.

 • Написана от targovishtebg.com
 • Категория: Хороскоп

4°C

Targovishte

Clear

Humidity: 79%

Wind: 6.44 km/h

 • 25 Apr 2017 21°C 3°C
 • 26 Apr 2017 22°C 5°C