обновена 2:45 PM EEST, Sep 25, 2020

Читателски сигнал: Срамна гледка от Търговище край главния път София - Варна

sntg 0115

Ето какво писмо получихме от наш читател. Чрез него той се обръща към главния инженер на Община Търговище. Публикуваме го без съкращения:

Гледката  на снимката, която съм Ви изпратил, се намира точно до главния път Варна - София. Искам да попитам - къде са очите на главния инженер г-жа Йорданова. Не забелязва ли безпорядъка и няма ли да се вземат някакви мерки от нейна страна. Тази т.н. „ кочина“ седи така от няколко дни. Понеже всеки гражданин желае градът му да е добре устроен и угледен, бих желал г-жа Йорданова да се погрижи и за нашия град и да започне да го взема присърце, макар и да не е нейния роден.

Смятам, че щом заема поста на главен инженер в град Търговище, трябва да се отнася като такъв. Бих бил доволен, ако този безпорядък бъде оправен, защото е някак срамно и грозно точно това да се вижда на влизане в града. Също така проектът за площадките на парк "Юкя" са много красиви, но няма възможност да се играе на тях. Мога ли да попитам - колко време трябва да мине, за да имаме достъп до тях или да чакаме лятото?