обновена 12:48 PM EEST, Jun 15, 2021

Търговищки „Ман“ отнесе каруца в Шуменско, пострада млада жена

  • Публикувано в Инциденти

photo verybig 885678

Търговищки „Ман“ отнесе каруца в Шуменско, пострада млада жена.

Малко след 16 часа вчера в дежурната част на областната дирекция на МВР Шумен е получен сигнал за възникнал пътен инцидент по пътя между Велики Преслав и Шумен, близо до разклона за село Миланово, съобщават от пресцентъра на полицията.

Съобщено било, че е пострадала жена, която била пътник в каруца, а водачът на автомобила, който блъснал каруцата напуснал произшествието.

При отработване на произшествието станало ясно, че водач на тежкотоварен автомобил "Ман" с търговищка регистрация се движил в посока към Велики Преслав. В същата посока бил и 46-годишен мъж , който се движил с каруца теглена от кон.

При преминаване покрай каруцата водачът на тежкотоварния автомобил не оставил достатъчно странично разстояние и ударил каруцата. В резултат на удара е пострадалата пътничката в каруцата- 26-годишна от село Стоян Михайловски.

След преглед в МБАЛ- Шумен била установена черепно-мозъчна травма, фрактура на лява ключица. Настанена е за лечение в болничното заведение.

В хода на проведените бързи полицейски действия водачът бил установен. Това е 27-годишен мъж от гр. Търговище. Образувано е досъдебно производство.