charovna2017

обновена 5:08 AM EEST, May 24, 2020

Катастрофа в Боаза, ползвайте обходен маршрут

  • Публикувано в Инциденти

boaza ptp 4zag

Тази сутрин в  9,10 ч. в оперативната дежурна част на ОД МВР-Търговище е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на път I-4/София-Варна/ в местността „Боаза“ в община Търговище.

Своевременно към мястото на инцидента са насочени екипи на сектор“ Пътна полиция“ и на „Спешна помощ“.  По първоначални данни се касае за удар между лек автомобил и товарен микробус, пътували в противоположни посоки. Трима души, пътували в лекия автомобил, са откарани за преглед в МБАЛ-Търговище.

Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието. До приключването му и до изтегляне на автомобилите от пътното платно на преминаващите през този пътен участък водачи на МПС се предлагат обходни маршрути, съответно: за пътуващите в посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път гр. Търговище, и за пътуващите в посока София: Околовръстен път гр. Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

Движението в участъка се регулира от екипи на „Пътна полиция“ и на РУ-Търговище. От полицията съветват водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с метеорологичните и пътни условия скорост.