charovna2017

обновена 8:29 AM EEST, May 27, 2020

Четирима пребиха шофьор след катастрофа край Фисека

  • Публикувано в Инциденти

sgrada mvr0718

Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с автомобил, в който са пътували, са задържани за срок до 24 часа в РУ-Търговище.

На 4.11.2019 г. в РУ-Търговище е получен сигнал от 40-годишен мъж от гр. Шумен за това, че на същия ден около 7,30 ч. на път I-4 /София-Варна/ в местността „Фисека“, след настъпило пътно-транспортни произшествие между управляван от него лек автомобил „Фолксваген Поло“ с шуменска регистрация и микробус с неустановена марка, возещи се в микробуса мъже му нанесли побой и го принудили да им заплати нанесените щети.

След проведени в РУ-Търговище незабавни оперативно-издирвателни действия е установен другия автомобил – участник в пътно-транспортното произшествие – „Мерцедес Спринтер“ с варненска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от гр. Провадия.

Още същия ден са установени и пътували в микробуса четирима мъже - съответно на 43, 29, 28 и 19 години, всички също от гр. Провадия. Установено е, че те са извършители на гореспоменатото деяние.

Четиримата са задържани в РУ-Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.