charovna2017

обновена 11:45 AM EET, Nov 14, 2018

„Петдесет нюанса освободени“ – предпремиерно в Търговище

cm 300118

Търговищките киномани ще имат привилегията да гледат предпремиерно последния филм от поредицата "50 нюанса сиво", съобщават от Кино CINAMAGIC.


По традиция филмът е отражение на книгите на Е. Л. Джеймс . След като Ана и Крисчън минаха през ада, за да съхранят любовта си, съвсем естествено е Анастейжа да се види в прелестна бяла рокля и да се прекръсти на г-жа Грей. Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и щастлив край или двамата ще трябва да преминат през още перипетии, ще видим в кулминацията от еротичната поредица - "50 нюанса освободени".


Премиерата на филма в България е на 9 февруари, но в Търговище ще бъде излъчен два дни по-рано.


Предпремиерните прожекции на "50 нюанса освободени" са с начало 21,00 часа на 7 и 8 февруари, а за най-нетърпеливите зрители билетите вече са в продажба.


Режисьор на „Петдесет нюанса освободени” отново е Джеймс Фоли, а сценарият е дело на Нaйл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс. В ролите ще видим Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Ерик Джонсън, Люк Граймс, Рита Ора, Дженифър Ел, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Калъм Кийт Рени, Макс Мартини, Робин Лий, Марша Гей Хардън и др.


"Петдесет нюанса освободени" обещава истинска наслада за феновете с кулминацията на сагата, убедени са организаторите.


Разпространител за България: Форум Филм България / Universal Pictures.

10°C

Targovishte

Cloudy

Humidity: 78%

Wind: 17.70 km/h

  • 14 Nov 2018 11°C 0°C
  • 15 Nov 2018 11°C 3°C