charovna2017

обновена 2:15 PM EEST, Aug 17, 2018

Годишна изложба „Цветни пътеки” откри Клуб "Батик" в Младежки дом

p61b

Клуб „Батик“ към Младежки дом – Търговище, с ръководител Славка Георгиева, откри годишна изложба, наречена „Цветни пътеки”. Експозицията е подредена във фоайето на Младежки дом. Тя включва творби на близо 20 деца и младежи, създадени в техника батик през сезон 2017/2018г.


Ръководителят на клуба Славка Георгиева сподели с присъстващите радостта си от успехите на децата през изминалия творчески сезон, удовлетворението си от задълбочената им работа в ателието и от участието им в "Изложение Търговище", където клубът има ежегодно павилион, в който членовете му показват и предлагат свои творби.


Директорът на Младежки дом-Търговище Даниела Марчева поздрави децата и младежите от клуба за добрата работа и постигнатите отличия.


След това бяха раздадени индивидуалните награди, спечелени от възпитаниците на Клуб "Батик" от национални и международни конкурси през годината.


Селин Дауд спечели право на самостоятелна изложба през следващия творчески сезон, а Мирослава Ефтимова - право на едномесечно безплатно посещение в клуба.


Останалите деца получиха грамоти за активна работа и постижения в техниката батик, най-малък участник, за презентиране на техниката по време на 241 Пролетен панаир, за приятелство и принос в обучението ма малките.

ЦМДИ Търговище

26°C

Targovishte

Sunny

Humidity: 48%

Wind: 6.44 km/h

  • 18 Aug 2018 29°C 14°C
  • 19 Aug 2018 30°C 17°C