обновена 2:31 PM EEST, Jul 4, 2020

Стартира нов цикъл от тренинги за млади хора в Търговище

p1015875

От февруари в Младижки дом-Търговище започва нов цикъл от тренинги за млади хора, наречен „Твоята стъпка - нещо като кариерно ориентиране”.

Обучител отново ще бъде Никола Димов, с когото близо 60 младежи от града преминаха през много предизвикателства и търсиха своя път в рамките на „Дерзая”, цикъл обучения, насочени към личностното развитие. Програмата беше много успешна и през следващите три месеца следва продължение.


Ето как Никола представя своята нова програма: „Чудиш ли се… Каква стъпка да направя?Какво да уча?Какво да работя? Избери дата и се регистрирай тук: https://kandidatstvai.typeform.com/to/pd6Mwk . Програмата “Твоята стъпка - нещо като кариерно ориентиране ;)” е двудневно преживяване (25 уч.ч) с различни игри, предизвикателства, дискусии и изследвания. В него няма да си седнал/а, да слушаш какво някой говори и да си тръгнеш с “твоя профил”. Напротив, ще си доста повече в движение, правейки различни стъпки към това да разбереш повече себе си - темперамент, силни/слаби страни, интереси, различни професии и направления, ключови умения за успех според последни научни изследвания. Ще преживееш това чрез симулации и интерактивни работилници. Ще си тръгнеш с нещо повече от “твоя профил”. Ще си тръгнеш с много по-силна представа за многообразието от възможности, които са в теб и в света. И още… Ще поставиш основите на нови умения, запознанства, ще получиш практически съвети при представянето на себе си пред хора на живо или чрез CV, ще упражниш явяване на интервю. Другите неща ще разбереш на място. Общо взето второто подзаглавие на тренинга е ориентиране към щастието

Тренингът е насочен към ученици над 15-годишна възраст от град Търговище. Домакин и организатор на събитието е Център за младежки дейности и инициативи - Търговище (Младежки дом).


Тренингът ще се проведе с три различни групи на 16-17 февруари, 16-17 март и 20-21 април.


Продължителност: събота и неделя от 10 до 17 часа вечерно събитие-изненада в събота 18.30 - 21.30 часа.


Представяне на обучителя:


Страстта на Никола Димов е ученето във всичките му форми. Има 6 години опит в младежкия сектор и неформалното образование. Непрекъснато учи и развива себе си, като може да се похвали с богат доброволчески опит, международен професионален опит и завършени тренинги в над 10 страни в създаване и фасилитиране на образователни преживявания. Работил е за образователни проекти с Фондация “Темпо”, НЧ “Бъдеще сега”, Младежки информационно-консултантски център (МИКЦ), Център за демократично учене и Европейска общност за демократично образование (EUDEC). Никола е дипломант по психология и се обучава в метода психодрама. Част е от звеното обучители към ЦРЧР, Национална агенция по Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ на Европейската комисия (ЕК). Създател е на “ДИНОЗАВЪР - тренинги и игри”.
Не забравяй да се регистрираш тук сега: https://kandidatstvai.typeform.com/to/pd6Mwk