обновена 3:59 AM EEST, Jun 17, 2021

Гледаме Асен Блатечки, Калин Врачански и Силвия Лулчева на търговищка сцена в „Когато котката я няма“

0000015016 w663

На 21 февруари /четвъртък/ от 19,00 часа на търговищка сцена ще бъде представена хитовата постановка "Когато котката я няма" от Джони Мортимър и Брайън Кук.

Британската комедия е режисьорски проект на Асен Блатечки и се продуцира от Театрална формация „Мелпомена“. Сценографията и костюмите са дело на Антония Попова.

На сцената ще видим популярните актьори Асен Блатечки, Калин Врачански, Елена Петрова, Силвия Лулчева, Мира Добрева и Ирена Тодорова.

Това е ситуационна пиеса, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата, където ролите на мъжа и жената са разменени – липсва секс. Действието се развива през 60-те години на миналия век. Героят на Калин Врачански – Хъмфри, е силно сексуално експлозивен мъж, който обича плътските забавления и на когото жена му – Елена Петрова, изпълнява с голяма досада брачните задължения. Асен Блатечки или Джордж е пасивен без никакво отношение към секса, за сметка на съпругата си – Силвия Лулчева, готова за секс по всяко време.

Снимка: mediacafe.bg