обновена 10:32 AM EEST, Aug 5, 2021

Кметът с поздрав към почетния гражданин Мариам Макарнаян

90232589 3187136041510674 8583101758593564672 n

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров изпрати поздравителен адрес до почетния гражданин Мариам Макарнаян по случай нейния 80-ти рожден ден.

В него се казва:

УВАЖАЕМА Г-ЖО МАКАРНАЯН,
Приемете моите искрени поздравления по случай Вашата кръгла годишнина.
За мен е особено значима мисията на първите, на създателите, на хората като Вас, които в името на младото поколение влагат цялата си творческа енергия и подчиняват жизнения си път на една изключително важна цел - да зададат основните насоки и виждания, свързани с разбирането за красотата, която носи изкуството.
Сега, от позицията на опита, Вие имате възможността сама да направите своята равносметка, да отброите многобройните награди и национален успех.
Надявам се, че усещате нашето уважение към Вас, към сътвореното от Вас за развитието на балетното изкуство в общината през годините, които отдадохте и продължавате да посвещавате на неговата магия.
Пожелавам Ви преди всичко здраве и творчески оптимизъм.
Гордеем се с Вас.
Честит празник!

С уважение,
Д-р ДАРИН ДИМИТРОВ
Кмет на община Търговище
20 март 2020 г.

Екипът на Младежки дом - Търговище се присъединява към поздравите и желае на г-жа Макарнаян здраве, дълголетие и нестихващи обич и уважение в детските очи. Нека знае, че за нас тя е светлият пример за това какъв трябва да бъде истинският творец - всеотдаен и скромен, мъдър, трудолюбив, обичащ и прощаващ.