обновена 6:41 AM EEST, Oct 4, 2023

Фотограф от Търговище е допуснат до участие в конкурс на National Geographic

ng 0823

Снимка на фотограф от Търговище е одобрена за участие във фотоконкурс на National Geographic 2023.

Владислав Русев участва в категория "Пейзажи" с кадъра "Планината - място за спасение". Той е заснел уникалната гледка към хижа Ехо и връх Кавладан от връх Юмрука в Централния Балкан.

До 31 август можете да дадете своя глас за фотографията на търговищкия автор, за да увеличим шансовете му за „Наградата на публиката".
Професионално жури също ще разгледа и оцени фотографиите и ще излъчи по един победител и един подгласник във всяка категория - „Животни“, „Хора“, „Пейзажи“ и „На тъмно“. Един от четиримата призьори ще бъде избран за цялостен победител на конкурса.
Четирите най-добри кадъра ще бъдат публикувани в октомврийския брой на сп. „National Geographic”. Носителят на „Наградата на публиката“ и победителите във всяка от категориите ще получат мобилен телефон Samsung Galaxy S23 Ultra и брандирана раница Audi, а подгласниците им – едногодишен абонамент за списание National Geographic.

Цялостният победител, избран от журито, ще получи и най-приключенската сред наградите –фотоекспедиция до Истанбул с National Geographic фотограф.

Подкрепете Владислав Русев на този линк: https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/535?page=333%3Bsrc%3Dsdkpreparse&fbclid=IwAR2VTxrHeMGGB7JLMy33FEMraosBRTT4jsaDvo4phL-6GuRmQOG9hxzm3WE

 

Снимка: Фейсбук - Вл. Русев

Новината е тагната с: търговище снимка фотоконкурс кадър