обновена 8:12 AM EEST, Jun 21, 2024

Хилда Казасян: Подготвили сме ви истински спектакъл! Очаквам ви с огромно нетърпение!

IMG 4421

"Изключително щастлива съм да представим най-новата си програма този път със Световната филмова

музика именно пред публиката в Търговище, която с такъв възторг и усещане за истинска обич посрещна предишната наша програма с едни от най-красивите музики от българското кино", каза пред TargovishteBg.com талантливата Хилда Казасян.


"Заедно с пълния състав на Плевенска филхармония сме ви подготвили отново един истински спектакъл, включващ музика и кадри от незабравими филмови ленти, започвайки от гениалния Чарли Чаплин, за да стигнем до сериалите, които всеки от нас е гледал поне един път. Наши специални гости отново ще бъдат фантастичните Теодосий Спасов и Васил Петров. Всеки в неговата си незаменима роля", каза още лъчезарната певица и допълни: "Очаквам ви с огромно нетърпение да изживеем заедно това толкова вълнуващо за нас преживяване на 16 октомври в театъра."

Концертът "Световното кино в музиката” на Хилда Казасян и Плевенска филхармония ще бъде представен на 16 октомври, от 19 часа в Драматичен театър - Търговище. Събитието включва и мултимедия на огромен кино екран над концертния подиум, подготвена от Васил Къркеланов в синхрон с програмата, с което музиката още по-силно се вплита с филмовото изкуство.

https://youtube.com/shorts/WoytGKkcXfw?si=BFHR-RjrcpE63Q7q