обновена 10:13 AM EEST, Aug 5, 2021

Пламен Зафиров – Zafayah: Сега обществото трябва да се превърне в семейство

zind 1

Още един призив на наш съгражданин от далечна Норвегия. Младите го познават много добре, защото това е Пламен Зафиров – Zafayah, реге изпълнител №1 на България.

Мили съграждани,

Времето, в което живеем, ни подлага на постоянни изпитания. В момента сме изправени пред, според мнозина, едно от най-големите такива. Изпитание, което вече промени живота на много. Изпитание, което за много от нас ще се окаже непосилно.

Но ние не сме безпомощни. Превенцията е най-доброто лекарство. Ако дадем 101% от себе си за това да предпазим близките си и самите нас, ще успеем да спасим много хора.

Умният се учи от грешките на другите. Пиша това от страна, която е сред тези, които са много засегнати и мога да потвърдя, че всичко се случи като за миг и преди да се усетим, епидемията се превърна в пандемия.

Тук е една от най-напредналите системи на здравеопазване в света. Тази система вече се задъха и от ден на ден нещата стават по-зле. Но не толкова зле колкото в други държави, може би отчастти и заради това, че хората осъзнаха отговорността си. Но бъдещето е неясно.

Мили съграждани, аз и други като мен не можем да дойдем и да сме заедно с близките си. Сега обществото трябва да се превърне в семейство и всички трябва действаме като едно.

 Няма място за експерименти, никой не е застрахован, дори и младите, както посочиха редица учени и доктори.

 Всички виждаме вече, че този изпит е от задължителните и поправки няма да има. Човек здрав ли е, ще се справи с всякакви препятствия.

Бъдете силни и се пазете!

С уважение, Пламен Зафиров - Zafayah

26.03.2020

Хамар, Норвегия

Новината е тагната с: търговище Пламен Зафиров – Zafayah