обновена 5:40 PM EEST, Jul 8, 2020

Весела Василева: Сега имаме ПОВЕЧЕ от най-ценния ресурс – времето. Използвайте го!

23736067 10211795249621445 6874958019165821338 o

Вижте апела на Весела Василева – общински съветник, успешен ПР, сътрудник на евродепутата д-р Андрей Ковачев. Убедени сме, че нейните думи ще ви докоснат дълбоко!

Все още Търговище е един от градовете, в които вирусът не е прострял пипалата си. Разбира се това е резултат на нашите всеобщи усилия да опазим близките и себе си, избирайки да стоим ПОВЕЧЕ вкъщи.

Точно това е уникалното в момента, имаме ПОВЕЧЕ от най-ценния ресурс - времето. Използвайте го, за да пълните ПОВЕЧЕ чашата си с щастливи емоции. Започнете книгите, за които така и не оставаше време. Изгледайте класациите с филми, които възвисяват. Започнете да планирате нещо ново - инициатива, бизнес, мечта. Сега имаме уникален шанс да бъдем ПОВЕЧЕ със семействата и децата си, да им дадем ПОВЕЧЕ любов, ПОВЕЧЕ време, ПОВЕЧЕ прегръдки.

Използвайте момента и дайте ПОВЕЧЕ време за себе си. Започнете здравословен режим, правете упражнения у дома, бъдете здрави и с приповдигнат тонус. Трудните времена преминават, но коравите хора остават!

Давайте ПОВЕЧЕ, защото истински имаме само онова, което даваме на другите. Местното гражданско общество доказа и това. Във време на изолация, все повече хора обърнаха поглед навън и подадоха ръка на нуждаещите се.

Местното ръководство, държавата и европейската солидарност следват една единствена цел - да ни опазят живи и здрави. Помогнете им и Вие! Останете си вкъщи!

Вярвам, че изпитанието скоро ще отмине и тогава отново заедно ще стъпим на краката си. Приканвам всички да пазаруваме от местните магазини, да избираме българските продукти и подпомогнем малкия и среден бизнес.