обновена 8:12 AM EEST, Jun 21, 2024

Светлана Куюмджиева: Горе главите и бъдете силни като спортистите!

11150625 910186429003780 2301931200812193898 n

Със силно послание днес в pyбpиĸaтa „Лицaтa нa Tъpгoвищe cpeщy СОVІD-19” се включва един треньор, на чийто труд и постижения се възхищаваме всички в Търговище, а и не само - Светлана Куюмджиева. Като наставник на СК по ХГ "АЛЕГРО“ тя мотивира и вдъхновява своите грации години наред, за да сбъдват мечтите си и покоряват нови и нови върхове.

Здравейте, скъпи деца, родители, приятели и съграждани!


Намираме се във време, в което COVID-19 стихийно заля целия свят. Наруши се балансът във всички сфери - икономика, изкуство, спорт и т.н., но това е нищо в сравнение с това - колко много хора преболедуват, а и най-вече загиват от този толкова коварен вирус.


Горе главите и бъдете силни като спортистите! Психиката на спортиста, повярвайте ми, е завидна!


Ще минем и през това голямо изпитание за всички ни.


Бъдете добри, човечни, обичащи и обичани!


Добротата ще спаси света!


А вие, скъпи състезателки и състезатели, дерзайте, работете в домашни условия, доколкото е възможно! Ние ви наставляваме, подкрепяме, обичаме и вярваме в доброто време, което идва. Предстоят ви много състезания, на които ще участвате, ще печелите купи и медали и ще радвате всички нас. Сега е вашето време, в което трябва да осъзнаете колко много обичате спорта, с който се занимавате.


На професионалните спортисти желая търпение и сила до 2021 г., за да постигнат своите цели на ОЛИМПИAДАТА в ТОКИО!


Призовавам да бъдем много отговорни, да спазваме всички изисквания, за да може, колкото е възможно, по-бързо да се сбогуваме с COVID-19!


Нека БОГ е с всички нас!


ОСТАНЕТЕ СИ ПО ДОМОВЕТЕ!


Светлана Куюмджиева
Треньор на СК по ХГ,,АЛЕГРО”