обновена 12:22 PM EEST, Apr 17, 2024

Наталия Тенева: Ще бъдем по-силни, по-добри и сплотени

92673040 242955667109653 1585580464008069120 n

Чуйте призива на едно момиче от Търговище, което отдавна напусна родния край, за да преследва мечтата си.

Познаваме я като прелестна балерина от търговищката школа, като един от талантите в музикалното шоу Star Academy, а след това и като участник в X Factor. Сега тя подава ръка на младите дарования на България да развият потенциала си.

Днес своя апел към съгражданите си в „Лицата на Търговище срещу COVID-19“ отправя Наталия Тенева.

Музиката е нещо, което ни свързва – нас, всички живи същества навсякъде по света. Музиката е езикът, на който се разбират и говорят всички. Тя е нещото, което те кара да настръхваш, да намираш утеха в тежките моменти и ти дава спокойствие и сила. Тя е храна за душата, от която всеки има нужда. Защо започвам с това ли? Защото искам в този труден момент да започна с нещо хубаво и да обърна внимание на красивото, колкото и абсурдно да звучи в този тежък период за всички ни.

Дойде моментът, в който трябва да покажем колко отговорни можем да бъдем и колко смели, за да се преборим с тази трудност, която се изпречи пред човечеството.

Ако нямате работа навън, просто си останете вкъщи, ако не заради самите вас, то поне заради вашите - нашите близки. Използвайте момента да останете насаме със себе си и близките си. Може да откриете много и прекрасни неща, които бихте правили заедно и за които в обикновеното си ежедневие просто нямате време. Използвайте момента да създавате красиви моменти и спомени, които след време ще бъдат безценни за вас. Слушайте хубава музика, давайте храна на душата си, разговаряйте с близките си, сгответе нещо вкусно или изпийте кафето си заедно. Но бъдете отговорни и останете вкъщи!

Аз не спирам да пея и да създавам музика, не спират да пеят и моите ученици от Highlight Singing Academy, пред компютъра с мен, не спирам да тренирам... Синът ми прави същото с мен всеки ден! Направете го и вие - не спирайте да правите любимите си неща, просто ги правете у дома!

А когато всичко това премине, всички ние ще бъдем по-силни, по-добри и сплотени, и с нови сили ще продължим напред. Никой не казва, че ще бъде лесно, но, ако ние сами не си помогнем и не вярваме, че можем да се справим, няма кой друг да го направи, вместо нас.

Бъдете силни, бъдете здрави, бъдете отговорни!

Останете си в къщи!

Новината е тагната с: търговище наталия тенева