charovna2017

обновена 8:59 AM EEST, Sep 19, 2019

1400 сладки целувки за Свети Валентин в Търговище

  • Публикувано в Любопитно

a14022019

С множество изненади бе отбелязан двойният празник 14 февруари – Свети Валентин и Трифон Зарезан в Търговище.

Младежката структура на ГЕРБ – Търговище посрещна влюбени двойки, майки с дечица, приятели, усмихнати търговищенци пред атрактивния балонен макет, изработен за Св.Валентин лично от тях. 

Там всички желаещи имаха възможността да си направят снимка за спомен и да запазят този празничен миг. Въпреки студеното време арката във формата на сърце, разположена на площад „Свобода” внесе добро настроение и много положителни емоции на двойния празник. 

Младежката структура на ГЕРБ – Търговище подари за 14 февруари на търговищенци и 1400 сладки целувки. Това бе другата изненада на младежите, които старателно бяха подготвили специален поздрав с послание към всяко едно от сладките изкушения.


Младежите от ГЕРБ-Търговище пожелаха много любов, хармония и разбирателство във всяко отношение, повече искрени отношения и споделени мигове на щастие между хората, не само в празничните дни с повод, но и в ежедневието.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров заедно с общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков поздравиха младежите за инициативата, пожелавайки им много любов и красиви моменти за празника.
Пресцентър ПП ГЕРБ