обновена 5:26 AM EEST, Jun 20, 2021

Избират Мис и Мистър Топ лица на Търговище - 2019

  • Публикувано в Любопитно

IMG 0314

В бар енд динър Дрийм Поинт няма начин, да няма начин,  голямото модно шоу да не Ви забавлява до откат!

Ударна доза адреналин, страст и впечатляващи модели от Търговище, Варна, Русе ,София и Бургас ще овладеят интереса на търговишката публика във вечерните часове на на 22-и ноември, петък вечерта от 20.00 часа в новия Храм на забавленията в град Търговище - бар енд динър Дрийм Поинт, там, където апетитът към емоции и гурме гозби никога не стихва!

IMG 0315

Модният пърформанс изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по
шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините, спонсори от известни фирми от региона.


Конкурсът ще е в три тура : бански костюми, официални тоалети и артистичен кръг.


В страхотен синхрон с ексравагантното фешън шоу ще бъде и клиентелата, в която ще личат популярни имена от бизнеса в региона, а талантливият местен млад вокал Сесил ще извие глас в края на ивента.

Мис и мистър Топ лица на Търговище присъства в културния и вечерно-нощен живот на града вече 20 години. Платформата на конкурса е динамична, умело нестандартна и ще постави скуката в тотален нокаут.


Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.


Репетицията и кастинга са на 22 ноември, петък в гореспоменатото култово заведение. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица - клон Търговище.

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Търговище - 2019 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България, за пореден път агенцията успешно си партнира и с лайф-стайл сайта на града - TargovishteBg.com.


Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:"Излезте от сянката си, влезте в Хола на модния шоубизнес!" . Резервирайте си места за шоусъбитието на годината в Търговище!


Защото няма начин, да няма начин нещата да не се случат на новата локация за ексклузивни градски емоции: Дрийм поинт.

За участие в конкурса: 0887-57-99-42; 0899-29-05-85  

Новината е тагната с: търговище конкурс топ лица