обновена 3:09 PM EET, Nov 28, 2020

Баба Марта раздава мартеници в офиса на НАП - Търговище

  • Публикувано в Любопитно

IMG 20200302 090637

По повод един от най-хубавите пролетни празници, Баба Марта посети офиса на НАП в Търговище в първия работен ден от новия месец.

Приятно изненадани, всички клиенти и служители на приходната Агенция бяха посрещнати с мартеница и здравец.  Баба Марта донесе много ведро настроение  и пожела да закичим себе си и приятелите си с мартеници – да прогоним лошото и само добри неща да ни съпътстват. Здраве, дълголетие и късмет, пожелават на всички от офиса на НАП в Търговище.

    

Докато гостуваше в салона за обслужване на клиенти, Баба Марта не пропусна да си  получи безплатния персонален идентификационен код /ПИК/, за да може да ползва електронните услуги или да подаде по интернет  автоматично попълнената от НАП декларация.  В разгара на данъчната кампания тя призова всички клиенти, които още не са го направили, да се възползват и да не чакат 30 април – крайния срок за подаване на годишните данъчни декларации.

      

Повече информация и консултации можете да получите на телефон 0700 18 700 на цената на градски разговор от цялата страна или в работно време в офиса на Агенцията по постоянен адрес.