обновена 9:47 AM EEST, Jul 12, 2020

Д-р Димитров: Продължаваме на висока скорост!

  • Публикувано в Новини

73417790 416309412390288 2342784486783057920 n

Продължаваме на висока скорост!

Това обяви днес на пресконференция победителят от втория тур на изборите в Търговище д-р Дарин Димитров.

Новият стар кмет не скри, че предизборната кампания е преминала под напрежение, не са липсвали и удари под кръста.

„Въпреки това, ние направихме една перфектна кампания, може би дори една от най-добрите в страната“, заяви д-р Димитров и уточни, че тя е била изцяло позитивна.

По думите на новия градоначалник, екипът му се е вслушвал в гласа на хората.

По време на срещите ни с гражданите искахме да им покажем бъдещето, което им предлагаме ние и ПП ГЕРБ, подчерта д-р Димитров и допълни, че „грижата ни ще бъде за абсолютно всички населени места“.

Продължаваме на висока скорост! Започваме да работим веднага след полагане на клетва, отбеляза той.

Според него, Търговище има своето гражданско общество и това бе доказано на изборите. Д-р Димитров изказа своята благодарност към всички избиратели в общината, към политическите формации, които са го подкрепили на балотажа, както и към екипа на ПП ГЕРБ.

"Защо ни подкрепиха гражданите? Защото работим отговорно, защото имаме видими резултати, защото имаме идеи и знаем как да ги осъществим“, сподели пред медиите новоизбраният кмет и уточни, че целта му е да задържи младите хора в Търговище.

За мен този избор е огромна отговорност. Знам каква надежда ми възлагат гражданите и ще работя, за да не предам тяхното доверие, изтъкна д-р Димитров. Той не скри, че предстоят промени в общинската администрация, както и че с новия Общински съвет ще работят за добруването на града и общината.

Народният представител д-р Венка Стоянова поздрави новия градоначалник с победата, общинския ръководител на ГЕРБ Търговище Панайот Димитров и целия екип на д-р Дарин Димитров. Отговорността е голяма. Всички имат големи очаквания след този успех и те трябва да бъдат оправдани, каза д-р Стоянова.

Успешен втори мандат на д-р Димитров пожела и зам. областният управител и общински ръководител на партията Панайот Димитров.

Припомняме, че д-р Дарин Димитров спечели втория си мандат с убедителните 69,41%.