обновена 2:45 PM EEST, Sep 25, 2020

Стартира конкурсът за най-атрактивна празнична украса на Община Търговище

  • Публикувано в Новини

20181212 170325 1

Днес, 2 декември, стартира конкурсът на Община Търговище „Да украсим за Коледа община Търговище“.

Той ще се проведе в две категории. Първата от тях е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон или междублоково пространство на територията на града.

Втората е за най-добре украсено коледно дърво на обществено място в населените места в общината.  

В периода до 12.00 часа на 22 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Посочват се и трите имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Във Facebook страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“ ще бъдат публикувани всички относими към кампанията фотографии. Авторите на украсата от двете категории, събрала най-много харесвания, ще получат награди за 1, 2 и 3 място.

Наградите за победителите в Търговище ще бъдат предметни. За първо място тя е с равностойност 200 лв., за второ – 150 лв., а за трето – 100 лв.  Същата е стойността на наградите и в категорията за селата, но премията ще е парична и ще бъде връчена само срещу представяне на фактура за изразходване на сумата. Средствата трябва да се ползват за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго оборудване, така че придобивката да се ползва от селото или квартала.

Наградите на отличените в конкурса ще бъдат връчени на 27 декември.