обновена 3:59 AM EEST, Jun 17, 2021

Наградиха педагози с почетно отличие „Неофит Рилски”

0706193
Наградиха търговищки педагози с почетно отличие „Неофит Рилски”.
На работно съвещание в актовата зала на I ОУ ,,Христо Ботев”в края на миналата седмица  началникът на РУО – Търговище  Елка Станчева и областният управител Митко Стайков  връчиха почетното отличие „Неофит Рилски” на учители и директори на образователни институции от областта за дългогодишната им цялостна високо професионална трудова дейност в системата на народната просвета и приноса им в развитието на образователното дело.
Удостоените с наградата в област Търговище са Виолета Вичева–Иванова – заместник-директор на ПГИИ „Джон Атанасов” – Търговище, Красимир Георгиев – ст. учител в ПТГ „Цар Симеон Велики” – Търговище, Ивалина Пенчева – ст. учител по изобразително изкуство в I ОУ „Христо Ботев” – Търговище, Румяна Шевалиева-Радославова – ст. учител по география и икономика в I СУ „Свети Седмочисленици” – Търговище, инж. Величка Хараланова – ст. учител по теоретично обучение в професионално направление „Машиностроене” в ПТГ „Цар Симеон Велики” – Търговище. 
 
Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието.