обновена 1:23 PM EEST, Sep 29, 2020

Онлайн кандидатстване за прием в първи клас

70322250 2550142165006226 8963586898391990272 o

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ с лесна и удобна онлайн форма за кандидатстване за прием в първи клас

Събитията в страната ни през последните месеци изправиха българското образование пред нови предизвикателства и нуждата от бързо адаптиране към електронна среда. В отговор Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ създаде платформа за прием в 1 клас, която събира цялата информация, която вълнува родителя на бъдещия първокласник. Воден от голяма любов към децата си, несъмнено всеки родител търси сигурна среда и надежден партньор за техния прогрес и развитие, за да може да приемат новата си роля на ученици с удоволствие и желание.


В своя микросайт Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ е подготвило наръчник за родители, календар с всички важни срокове около кандидатстването и линкове с нужната документация, одобрена от Община Търговище. Училището си поставя за цел да осигури възможно най-приятелска среда и добра връзка с родителите на бъдещите първокласници, затова комуникацията може да се осъществява чрез онлайн чат директно от платформата.


За максимално улеснение на родителите, кандидатстването за прием в първи клас става от специална форма, която се попълва директно онлайн, както от персонален компютър, така и от мобилно устройство.


Стъпките за кандидатстване са:


1. Отворете платформата за прием в 1 клас - https://2su-tg.com/1klas


2. Изберете бутона КАНДИДАТСТВАЙ


3. Попълнете формата

95633195 350396369252162 467265838777368576 n


Настоящата регистрационна форма вече е отворена. Тя е демонстрационна и е предназначена само за предварително тестване на регистрационния процес. Всяко попълване, направено през нея преди 02.05.2020, няма да е валидно и ще бъде автоматично изтрито. Реална регистрация може да бъде направена след официалното отваряне на системата на 02.05.2020 в 00.00 часа. В случай на възникнали проблеми по време на регистрацията, можете да сигнализирате чрез формата в сайта или на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


След подаването на нужната информация всеки родител ще получи входящ номер и информация за последващите етапи на класирането. Подаването на заявление за прием в първи клас може да се извърши и на място в сградата на Второ СУ "Проф. Никола Маринов" при спазване на нужните мерки за безопасност.


Ръководството на училището споделя емоционално послание в социалните мрежи:


„Уважаеми родители на бъдещи първокласници,


Предстои Ви избор за едно от най-важните ПАРТНЬОРСТВА!
Избор за посока, в която ще вървим заедно с ВАШЕТО ДЕТЕ!
Избор за развитие, което ще постигнем ЗАЕДНО!


Пулсът и животът на нашето училище са учениците, които изпълват неговите стаи. През годините заедно споделихме безброй успехи, усмивки и щастливи мигове. Преминахме през емоционални моменти, трудности към върха и упорита работа. Бяхме до всеки от нашите възпитаници, защото бъдещето им ни бе поверено от родителите им, избирайки ни за техен партньор.


Удовлетворени от успехите и щастливите ни ученици, днес още по-уверени Ви каним да станете част от Второ СУ "Проф. Никола Маринов".


Изберете ни за партньор в развитието на детето си!


Изберете нашето училище за Вашия първокласник!“


Училището единствено в Търговище предлага профили музика, изобразително изкуство и хореография. През 50-годишната си история се е откроило със собствен облик и визия. Предлага модерна база - във всички класни стаи има мултимедия и лаптоп, както и осигурен WiFi на цялата територия на училището. Залага на индивидуална работа с ученици в областта на изкуствата - 12 преподаватели по музика, 3 преподаватели по изобразително изкуство и 1 хореограф. Предоставя условия за личностна подкрепа и развитие чрез училищен психолог и педагогически съветник, както и постоянен медицински персонал.