обновена 1:37 PM EEST, Jun 18, 2021

Елка Станчева с грамота за отлично провеждане на дистанционното обучение

  • Публикувано в Образование

IMG 20201214 104211

Днес председателят на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ д-р Юлиян Петров отличи началника на РУО – Търговище Елка Станчева с грамота за отлично организиране и провеждане на дистанционното обучение.

Наградата бе връчена от председателя на СРС на КТ „Подкрепа“ Търговище Васил Николов. На срещата присъства и д-р Даниела Димова – председател на РСО „Подкрепа“ Търговище.

           

„Много се радвам, че както националното ръководство, така и местната структура дадоха предложение за тази награда. Мисля, че имаме добро партньорство и добър социален диалог. Резултатите при Вас са видими. За мен е чест да връча тази грамота и да Ви уверя, че срещите ни ще продължат“, заяви д-р Юлиян Петров по време на видео срещата в платформата Zoom.

           

„Благодаря за оценката. Това безспорно е висок атестат за нашата работа и мотивация да продължим да работим все така активно. Вярвам, че в лицето на синдикатите винаги имаме добри партньори“, каза Елка Станчева. 

           

В края на видео срещата бяха обсъдени предстоящите предизвикателства през учебната година и начина на работа на образователните институции по време на обучението от разстояние в електронна среда.