charovna2017

обновена 9:44 AM EET, Jan 20, 2019

Работилница за родители ще отвори врати в Търговище

trgch0716

Работилница за родители "Да пораснем заедно" ще отвори врати през есента в Търговище.


Това е една от най-успешните програми за ранно детско развитие на Уницеф. Мисията й е да се предостави на родителите на деца от 0 до 4 години подкрепа и споделен опит, знания и умения за изпълнение на родителски отговорности и да се насърчат напредъка и развитието както на родителя, така и на детето.

Основна цел на програмата е да създаде среда, в която родителите и водещите на работилниците да обменят идеи и практически опит за родителството и отношенията с детето, да опознаят по-добре себе си и да научат нови подходи към развитието на детето си в емоционален, творчески и рационален план. Залагаме на високо практическо приложение - съдържание под формата на игри, активности в група и съвети, които веднага могат да бъдат използвани от родителя, поясняват водещите на инициативата в Търговище Емануела Емилова и Росен Рашков.


Програмата се състои от 12 работилници - всяка с продължителност от два часа, които ще се провеждат веднъж седмично при старт на програмата в началото на месец септември, уточняват те. На 23 юни – събота, от 11,00 ч. ще се проведе информационна среща в зала 22 на Читалище „Напредък 1864“.

 

 

-2°C

Targovishte

Cloudy

Humidity: 78%

Wind: 16.09 km/h

  • 03 Jan 2019 2°C -2°C
  • 04 Jan 2019 -1°C -3°C