charovna2017

обновена 8:51 PM EEST, Jun 29, 2019

Информационен ден и виртуална изложба организира библиотеката

regionalna biblioteka petur stupov

На 12 и 13 октомври 2018 г. Европейската комисия организира инициативата „Дни на Еразъм“ (ErasmusDays), с която да отбележи огромното положително въздействие на Програма „Еразъм+“ едновременно във всички държави по света, легитимни за участие в Програмата.


Целта на събитието е да представи европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма „Еразъм+“ в рамките на тези предварително определени дни, така че да бъдат видни и достъпни за гражданите, бизнеса, медиите и отговорните за формирането на политиките в сферата.


Инициативата е под патронажа на президента на Европейския парламент, Антонио Таяни, и Европейския комисар по Образованието, културата, младежта и спорта, Тибор Наврачич.


По повод на инициативата „Дни на Еразъм“ (ErasmusDays) на 12.10.2018 г. Регионална библиотека „Петър Стъпов” ще проведе Информационен ден и виртуална изложба, представящи участието на библиотеката като бенефициент по проекта "Стъпка напред", осъществяван с подкрепата на програма "Еразъм+". Начало на информационния ден – 14.30 ч., информират от културната институция.