charovna2017

обновена 9:33 AM EEST, Aug 17, 2019

Добра оценка за работата си получи от гражданите пожарната в Търговище

sgrada pojarna trg

Анкета от потребители, възползвали се от административните услуги на пожарната, е проведена през миналата година в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - Търговище.


Проучването е проведено чрез попълване на анкетни карти от 4 въпроса, като гражданите напълно анонимно са изразили своето мнение за услугите. Освен това те са споделили впечатления, наблюдения и евентуални предложения за подобряване на услугите, сочи анализът на пожарната за миналата година.


Попълнени са били 53 броя анкетни карти. Добра оценка са дали 28 души, отлична – 23, а задоволителна – само двама. Двама потребители са предпочели да проведат разговор със служител по телефона, а контактът „лице в лице“ със служителите е най-предпочитаният начин за информиране на потребителите, се пояснява в анализа.


По-голяма част от потребителите, участвали в проучването, посочват че обслужването е на добро ниво, оставени са отлични отзиви за отношението на служителите.


Не са изказани недоволства от страна на ползвателите на административни услуги за забавяне на преписки, неспазване на срокове или неправомерни действия от страна на служителите.