обновена 11:23 AM EEST, Aug 5, 2021

Втори тренинг за младежи се проведе в Търговище

p3162819 1

19 младежи от Търговище направиха своята стъпка в тренинга  "Твоята стъпка".

В събота и неделя Младижки дом-Търговище организира втори тренинг за млади хора, който е част от цикъл, наречен „Твоята стъпка - нещо като кариерно ориентиране ;)”. Включиха се 19 младежи на възраст от 15 до 18 години. Обучител отново беше Никола Димов, с когото те търсиха и опознаваха себе си, както и възможностите за бъдеща реализация.

“Твоята стъпка” е двудневно преживяване с различни игри, предизвикателства, дискусии и изследвания. В рамките на "Твоята стъпка" участниците изследваха своите личностни преференции, за да познават по-добре своите силни и слаби страни и да търсят по-успешно своя път на развитие. Правиха интервюта с непознати, за да опознаят същността на различни професии и да се научат да задават правилните въпроси, за да откриват необходимата информация. Играха итерактивни игри, обсъждаха и се забавляваха.
През април предстои още един тренинг на същата тема. Той ще се състои на 6 и 7.04.2019 г. Две трети от местата вече са заети. За да участваш, можеш да се регистрираш тук: https://kandidatstvai.typeform.com/to/pd6Mwk

ЦМДИ Търговище

Новината е тагната с: търговище младежки дом тренинг