обновена 12:22 PM EEST, Jul 14, 2020

ПП ГЕРБ-Търговище с изненада за децата на 1 юни

01062019 9

Весел, емоционален и пълен с усмивки детски празник организираха от ПП ГЕРБ-Търговище по случай Международния ден на детето.

„Вече стана традиция площадът пред Драматичния театър в Търговище да се изпълва с детски смях и добро настроение за този празник, а това е и идеята, която ни дава стимул всяка година да правим такава изненада за малчуганите”, разказа Дарина Костова, общински съветник от ПП ГЕРБ и областен координатор на Жени ГЕРБ-Търговище.

Женската структура на партията бе подготвила интересни и забавни игри за децата, които се включиха в тържеството и подаръци за най-оригиналните участници. Те пяха, танцуваха, рисуваха, правиха си снимки в специално изработената цветна рамка за празника, а в балони закачиха своите най-съкровени желания и ги пуснаха да излетят в небето. В края на тържеството над 100 деца опитаха от сладката торта, подарена от народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова.

Тя пожела на всички присъстващи дечица да бъдат жизнерадостни, ученолюбиви и много щастливи.
01062019 7

„Имайте щастливо детство, много приятели, весели игри, мечти, които да следвате и цели, които да постигате напред! Вие сте нашата гордост, нашият смисъл, нашето бъдеще!”, бе пожеланието, което ПП ГЕРБ-Търговище отправи към всички малки жители за днешния Международен ден на детето.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище