обновена 7:58 AM EEST, Sep 24, 2020

Библиотеката с дар от областния управител за Деня на будителите

3010194

Днес областният управител на област Търговище Митко Стайков подари мултифункционална копирна машина за нуждите на Регионалната библиотека „Петър Стъпов” в областния град.

Символично Стайков връчи дарението на директора на културната институция Росица Куцарова в присъствието на нейния екип.

В навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември, областният управител дари многофункционалната машина, в знак на уважение и признателност към работата на служителите в Регионалната библиотека. „Приемете този жест като знак на благодарност за неуморния Ви труд по опазване на писаното слово за поколенията” – заяви пред библиотекарите в Търговище Стайков.

„Безкрайно сме щастливи от предоставеното ни ново устройство. То ще ни осигури допълнителни възможности при изпълнение на всекидневните ни ангажименти и услугите към нашите потребители” – каза с благодарност Куцарова.

Директорът на РБ „Петър Стъпов” в Търговище изрази желанието на целия колектив на библиотеката за продължаване на добрите контакти и високата лична ангажираност на областния управител, по отношение повишаване качеството на условията за работа и предоставяните услуги в културната институция.