обновена 12:22 PM EEST, Jul 14, 2020

Евродепутатът Асим Адемов се срещна с членове на ПП ГЕРБ – Търговище

  • Публикувано в Политика

27022019 2

„Европа вече е във всеки дом и е от изключително важно значение да участваме в предстоящите избори за членове на Европейския парламент”, заяви в Търговище евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който е на работно посещение в града по покана на ПП ГЕРБ – Търговище. 

Първата среща от програмата на евродепутата бе проведена с членове на ПП ГЕРБ-Търговище в офиса на партията. Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, заедно с представители на различните организационни структури на партията, дискутираха с Асим Адемов актуалната политическа обстановка, предстоящите избори за евродепутати и тези за кметове на местно ниво, авторитета на партията в ЕНП, европейската солидарност и др.


„Резултатите, които ГЕРБ постигна по места с реализирането на редица проекти, финансирани по оперативните програми на ЕС са наистина видими за хората и нашите опоненти. Търговище също може да се гордее с успешната реализация на не малко проекти, които нямаше да бъдат реалност без членството на страната ни в ЕС”, коментира още евродепутатът. 

Той призова членовете на ПП ГЕРБ-Търговище за пълно обединение на силите в предстоящите европейски избори на 26 май. 
„Очаква ни много работа, тъй като Европейските избори са изключително важни за развитието на България и бъдещето й”, допълни още Асим Адемов. 

Той даде примери с образователната система, здравеопазването, икономиката, регионалното развитие, инфраструктурата и др., където страната ни се развива, а приоритетите на правителството работят активно в полза на обществото.
В края на срещата с ПП ГЕРБ – Търговище евродепутатът отговори на всички поставени му въпроси от членовете на партията.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище