обновена 12:22 PM EEST, Jul 14, 2020

Младежи от Търговище се включиха в X Зимен университет на ПП ГЕРБ

  • Публикувано в Политика

thumb 24022019

Трима младежи от Търговище се включиха в десетия Зимен университет на младежката структура на ПП ГЕРБ, който се проведе в гр. Сандански.

Десимира Василева и Калоян Стайков от МГЕРБ-Търговище и Иво Йорданов, представител от НПО имаха възможността в рамките на два дни да се обучават с още над 140 млади хора от цялата страна. Форумът се организира с подкрепата на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и Фондация „Ханс Зайдел”.

Десетият Зимен университет на ПП ГЕРБ бе открит лично от председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който призова младежите да бъдат активни при формирането на общественото мнение в техните региони.

„По време на този ползотворен за нас форум имахме възможността да дебатираме по теми, свързани с предстоящите европейски избори, с фалшивите новини, с националните и местни приоритети в контекста на глобалната европейска политика, с икономиката, с генезиса и съдържанието на българския политически процес в условията на демокрация, както и с бъдещето на Европа”, разказаха младежите от ГЕРБ-Търговище.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище