charovna2017

обновена 9:04 AM EET, Feb 26, 2020

ПП ГЕРБ-Търговище избра делегатите за Националното събрание на партията

  • Публикувано в Политика

thumb 28062019

ПП ГЕРБ-Търговище проведе общинско събрание за избор на делегати за Националното събрание на политическата партия, което ще се проведе на 7 юли 2019 г. в София.


Събранието бе водено от общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител на града Панайот Димитров, в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, общинския ръководител на Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, членове на партията и представители на всички структури.

По право членовете на партията имаха възможност да правят предложения с кандидати за делегати, след което всяка една кандидатура бе гласувана от присъстващите.

„Срещата в София ще бъде много важна и интересна в предвид на посоката, която ГЕРБ поема и новите моменти в цялостната политика, които вече започнаха да се случват”, коментира общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров.

Направен бе и анализ на изминалите европейски избори, а не на последно място беше акцентирано и върху местния вот през есента.


„Конференцията на 7 юли е много важна за партията. А през есента ни предстои много интересна битка за местния вот.ПП ГЕРБ е показвала не един път своята сила, когато колективът в нея е мотивиран, работещ, отговорен и с единомислие”, каза по време на събранието областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров.

Общински събрания за избор на делегати бяха проведени и в останалите структури на ПП ГЕРБ в областта – Антоново, Опака, Омуртаг и Попово.
 
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище